«Η εκπομπή που έκανα φέτος στον ΑΝΤ1 δεν θα συνεχίσει του χρόνου»

Ποια τελειώνει οριστικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η εκπομπή που έκανα φέτος στον ΑΝΤ1 δεν θα συνεχίσει του χρόνου»

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1. Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον σταθμό του Αμαρουσίου.

«Είμαι ευσυγκίνητη, δεν ξέρω αν αυτό είναι ίδιον του ευαίσθητου ανθρώπου, γιατί καμιά φορά οι άνθρωποι μπορεί να είναι ευαίσθητοι, αλλά να μην έχουν αυτή την μορφή επικοινωνίας της ευαισθησίας τους, το κλάμα και τη συγκίνηση. Εγώ είμαι κλαψιάρα. Δεν ξέρω, αν είμαι ευαίσθητη, μπορεί να είμαι και πάρα πολύ σκληρός άνθρωπος, δηλαδή έχω υπάρξει στη ζωή μου, υπάρχω και θα υπάρξω φαντάζομαι. Αυτό δεν μου στερεί ούτε την ευαισθησία, ούτε την ευσυγκινησία. Γίνομαι σκληρή με την αδικία και τη μιζέρια», ανέφερε αρχικά.

Η αποκάλυψη της Μαριάννας Τουμασάτου για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1

«Η εκπομπή που έκανα φέτος, “Η φωτογραφία της ζωής μου“, δεν θα συνεχίσει του χρόνου. Ήταν εξαρχής για 12 επεισόδια. Ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, ήταν μια υπέροχη εμπειρία έτσι όπως έγινε. Δεν ξύπναγα κάθε πρωί να δω τα νούμερα, γιατί δεν είναι το επάγγελμά μου, ώστε να το αντιμετωπίσω έτσι. Εγώ το αντιμετώπιζα, όπως είναι τα παιδάκια… Σαφώς με ένοιαζε να πηγαίνει καλά, αλλά δεν ήταν και καθημερινή ώστε να ξυπνάω με το άγχος. Εγώ ξυπνάω με το άγχος για να προλάβει το παιδί μου το σχολικό».

«Δεν σας κρύβω πως έχω πλαντάξει στο κλάμα...»

Η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μιλώντας για την εκπομπή "Η φωτογραφία της ζωής μου", που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, η οποία ωστόσο δεν τα πάει καλά σε νούμερα τηλεθέασης.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό tv 24 για τη φετινή της εμπειρία στο νέο της ρόλο και συγκίνησε με τις αποκαλύψεις που έκανε.

Αυτό ήταν που σας έκανε να πείτε το «ναι» στην πρόταση του ΑΝΤ1;

«Όχι, γιατί δεν ήξερα πώς θα αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι τις ιστορίες τους. Είπα το ναι γιατί μου άρεσε ως πρότζεκτ και γιατί οι συνεργάτες είναι εξαιρετικού γούστου και ποιότητας άνθρωποι. Καθόλου μίζεροι. Ακόμα και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε όλο αυτό από εμάς, είχε μόνο φως. Καθόλου στενοχώρια ή σκοτάδι. Χωρίς φυσικά αυτό να αφαιρεί από η συμπόνια που νιώθαμε για τον πόνο το άλλου ανθρώπου ή από το να καταλάβουμε και να θέλουμε να συμπράξουμε στη θλίψη των ανθρώπων. Ολοι μας είχαμε πρόθεση αληθινού φωτός».

Και η δική σας παρουσίαση σε όλο αυτό είναι εξαιρετική. Ως κοινό νιώθουμε συχνά πως αυτό ήταν κάτι που κάνατε πάντα.

Μαριάνα Τουμασάτου Η φωτογραφία της ζωής μου

«Δεν θα έλεγα ακριβώς πως κάνω παρουσίαση. Καθόμουν στην ακρούλα μου και ακούω με καλή διάθεση τις ιστορίες των ανθρώπων, όπως θα έκανα αν ήταν καλοκαίρι, έκανα διακοπές και είχαμε αποφασίσει στο ξενοδοχείο όπου θα έμενα, πως κάθε βράδυ θα λέει κάποιος την ιστορία του. Με αυτή την τρυφερότητα στεκόμαστε σε όλους αυτούς που μας λένε τις ιστορίες τους είτε για να τις ξαναθυμηθούνε είτε για να φύγουν από τις σκιές τους».

Πέρα από τη συγκίνηση, τι συναισθήματα έχετε δει να βγαίνουν στην επιφάνεια;

«Δεν σας κρύβω πως έχω πλαντάξει στο κλάμα. Πρώτα απ' όλα είναι λυτρωτικό. Μου έδειξε νέες πτυχές της ψυχής μου αυτή η εκπομπή. Είναι σαν να σου λέει κάποιος πως από εδώ έχει πόρτα και πρέπει να μπεις για καλό. Η διαδρομή, όσο και αν είναι σκληρή, αν στην άκρη υπάρχει χαραμάδα, πηγαίνεις στη χαραμάδα. Είναι η φύση του ανθρώπου αυτή. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων δεν έχουμε ζήσει τραγικά πράγματα και παρά ταύτα, ανακυκλώνουμε τη θλίψη μας. Τότε λοιπόν έρχονται οι άνθρωποι που έχουν ζήσει πραγματικά δύσκολες καταστάσεις και σου λένε ότι είναι ωραία η θλίψη αλλά πιο ωραία είναι η ζωή».