Γιώργος Χρανιώτης: Η υπέροχη ανάρτηση για την τρίτη επέτειο γάμου με την σύζυγό του

«Όλα έγιναν υπέροχα γιατί ήταν αυθόρμητα και αληθινά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης: Η υπέροχη ανάρτηση για την τρίτη επέτειο γάμου με την σύζυγό του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γεωργία Αβασκαντήρα, θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, Γιώργο Χρανιώτη για την τρίτη επέτειο του γάμου τους.

Το ζευγάρι ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του μιας και έχουν στο πλευρό του πλέον και τον γιο τους ο οποίος έχει έρθει να τους αλλάξει τη ζωή.

Αυτή τη φορά, η Γεωργία Αβασκαντήρα, θυμήθηκε την ημέρα του γάμου της με τον αγαπημένο ηθοποιό και μοιράστηκε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη για τη Γεωργία Αβασκαντήρα

«[23/6/18: στο μυαλό υπάρχει ακόμη η «μυρωδιά» της μπουκαμβίλια, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, τα χαμογελαστά μάτια μας όταν συναντηθήκαμε στην εκκλησία μας, το γέλιο με το μεξικανικό μουστάκι σου που ξεκόλλαγε στο χορό, το μεθύσι από την ενέργεια και τη χαρά μας, τα σφιχτά χέρια μας στο μυστήριο του γάμου, το ότι δεν είχαμε κανονίσει πως να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας (και περπατάγαμε ξημερώματα @spanchrys μας έσωσες), ο αυθορμητισμός και η «ασχετοσύνη» μας με τις παραδόσεις του γάμου…

Όλα έγιναν υπέροχα γιατί ήταν αυθόρμητα και αληθινά… 3 years wedding anniversary]», έγραψε χαρακτηριστικά η Γεωργία Αβασκαντήρα στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πάρτι που οργάνωσαν για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Τα πρώτα γενέθλια του γιορτάζει ο γιος του Γιώργου Χρανιώτη και της Γεωργίας Αβασκαντήρα, με το ζευγάρι να οργανώνει μάλιστα και ένα πάρτι.

Το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο καθώς πριν έναν χρόνο η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε, με τον ερχομό του μονάκριβου τους.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο γιος τους γιόρταζε τα πρώτα του γενέθλια και δεν θα μπορούσαν παρά να οργανώνουν ένα πάρτι γενεθλίων για τον μικρό Αλέξανδρο, με τους φίλους και τους συγγενείς να δίνουν το παρόν.

Η Γεωργία λίγο αργότερα δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή μέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“14/06/20 [Να σε χαιρόμαστε μικρέ πρίγκιπας μας]. Να είσαι υγιής, να περπατήσεις όλο τον κόσμο και να χαμογελάς πάντα”.

Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα το πάρτι για τα  γενέθλια του γιου τους

Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα το πάρτι που οργάνωσαν για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους