Happy Day: Πέταξαν μέχρι και κομφετί στο πλατό για την επιστροφή του Φραγκολιά

Party στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Πέταξαν μέχρι και κομφετί στο πλατό για την επιστροφή του Φραγκολιά

Party έκαναν στο πλατό του Happy Day για να γιορτάσουν την επιστροφή του Κώστα Φραγκολιά στην εκπομπή, καθώς έλειπε περίπου μια εβδομάδα έχοντας βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Έχοντας ξεπεράσει τον ιό, γύρισε και πάλι στο πόστο του και πέταξαν μέχρι και κομφετί οι συνεργάτες του από την χαρά τους.

«Όποιος το περνάει πρέπει να γίνεται ένας τέτοιος φραμπαλάς, όταν επιστρέφει στη δουλειά του, για να το διασκεδάσουν» είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη θερμή υποδοχή που του έκαναν.

Βίντεο από την επιστροφή του Φραγκολιά στο Happy Day

«Δεν έχουμε γεύση και όσφρηση»

«Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Η μητέρα μου μού έφερε μαζί με το φαγητό και self test. Όλα καλά. Το πρόσωπο που νοσεί είναι η κοπέλα μου, η οποία αισθάνεται κάποιες φορές καλά. Αργά το βράδυ ανεβάζει δέκατα σε πυρετό και είχε και κάποιους πόνους στο κορμί.

Γεύση και όσφρηση έχει. Ευτυχώς έχουμε την πολυτέλεια, γιατί μετακόμισα σε καινούριο σπίτι, να μπορούμε να το διαχωρίσουμε. Έτσι έχει ο καθένας τον χώρο του και ζούμε απομονωμένα. Η Δώρα είναι στο τηλέφωνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Τα συμπτώματα ήταν πολύ ελαφριά.

Πιστεύω ότι το προλάβαμε στην αρχή και γι’ αυτό και εγώ είμαι αρνητικός. Φαντάζομαι ότι είναι από την προηγούμενη Πέμπτη – Παρασκευή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φραγκολιάς χθες στην εκπομπή.

Τα συμπτώματα

«Η Δώρα είναι δύο ημέρες απύρετη, όπως και έχει σταματήσει να την πονάει το κορμί της. Έχει κάποιους πονοκεφάλους, αλλά εχθές δεν έχουμε γεύση και όσφρηση. Εγώ μια χαρά είμαι! Μέχρι εχθές ήμουν αρνητικός. Έχω αύριο να κάνω μοριακό. Η Δώρα καλυτέρευε μέχρι που της έτυχε αυτό χθες. Ο γιατρός της είπε νομίζω να κάνει 12 ημέρες καραντίνας», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής με τους συνεργάτες του να του εύχονται περαστικά.