"Επίθεση" Παπανώτα σε Τζέιμς, Βέλλη και Μπάρτζη - «Δουλειές δεν έχουν;»

«Ο κύριος Μπάρτζης εκεί στο χωριό του ντύνεται έτσι;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένοι στα Mad Video Music Awards βρέθηκαν η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, όπου στα παρασκήνια έκαναν και δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Τις εν λόγω δηλώσεις του πρόβαλλαν στην εκπομπή Happy Day, με τον Δημήτρη Παπανώτα να τους κάνει "επίθεση" και να αναρωτιέται αν έχουν δουλειές.

Τι είπε ο Παπανώτας για Βέλλη, Τζέιμς και Μπάρτζη

«Δουλειά δεν έχουν;», είπε και συνέχισε: «Ο ένας είναι στην Κόρινθο, ο άλλος στη Ρόδο και η άλλη στην Αθήνα, πώς γίνεται να είναι συνέχεια μαζί; Δηλαδή δουλειές δεν έχουν; Δηλαδή εγώ αν πιάσω κολλητηλίκια τώρα με έναν Θεσσαλονικιό, θα σου πω "συγνώμη Σταματίνα μου δεν έρχομαι, πάω Θεσσαλονίκη" και θα μου πεις ok. Ο κύριος Μπάρτζης εκεί στο χωριό του ντύνεται έτσι;».

Μπάρτζης - Βέλλη - Καφετζής στο Καλό Μεσημεράκι

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στη σημερινή του εκπομπή μιας και ξαφνικά μπήκαν στο πλατό, ο Νίκος Μπάρτζης, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Τζέιμς Καφετζής. Η τριάδα του Survivor 4 έκανε πλάκα με τον παρουσιαστή και του εξήγησε πώς περνάνε τις μέρες τους μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, παρακολούθησαν και μερικά αποσπάσματα από τα επεισόδια του Survivor 4 και καθ' όλη τη διάρκεια γέλαγαν μιας και το απόσπασμα είχε να κάνει με την σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα.

Στη συνέχεια εξήγησαν μερικά πράγματα για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.

Στο τέλος, απάντησαν αν θα έκαναν και κάποια τηλεοπτική δουλειά μαζί ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έκανε έξοδο, όπως είχε από το Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου.