Έξαλλος ο Βαγγέλης Περρής με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι - «Περιφέρεσαι σε εκπομπές και λες...»

«Εσύ εκεί πέρα ήσουν σαν ανταποκρίτρια σ@ξουαλικών δραστηριοτήτων;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Βαγγέλης Περρής με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι - «Περιφέρεσαι σε εκπομπές και λες...»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό. Πέραν ωστόσο από τα σχόλια που έκανε, ήρθε σε ένταση και με τον Βαγγέλη Περρή, λόγω δηλώσεων που είχε κάνει μαζί με τον Παπαδόπουλο και είχαν αποκαλύψει πως παίκτες του Survivor 4 είχαν συνευρεθεί μέσα στο παιχνίδι.

Το κράξιμο του Περρή στην Ελέτσι

«Εσύ εκεί πέρα ήσουν σαν ανταποκρίτρια σ@ξουαλικών δραστηριοτήτων; Και πες ότι δύο παιδιά βρέθηκαν κοντά, εσύ ως τι βγαίνεις και λες ότι έκαναν αυτό και το άλλο; Γιατί βγαίνεις και το λες αυτό; Έκανες πλήρη περιγραφή ανθρώπων. Τι εξυπηρετεί το να βγαίνεις και να λες τις ερωτικές δραστηριότητες κάποιων συνανθρώπων σου, είτε τις παρακολούθησες είτε τις φαντάστηκες; Γιατί πρέπει να το δηλώσεις αυτό; Τι θες να κάνεις; Δεν σου έχει δώσει κανείς την άδεια», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Και συνέχισε: «Τι νόημα έχει να περιφέρεσαι σε εκπομπές και να λες ποιος έχει κάνει σ@ξ; Σταμάτα αυτό με το “Δημοκρατία έχουμε”. Αν έχουμε καταλάβει ότι Δημοκρατία είναι αυτό, μας λείπουν πολλά κεφάλαια στην ανάπτυξη του θέματος. Τα είδες ή τα πιστεύεις; Λες λες και αυτό δεν στηρίζεται πουθενά. Δεν με νοιάζει ποιους εννοείς, με νοιάζει ότι βγαίνουν άνθρωποι, οι οποίοι εκτίθενται μέσα από την προσπάθειά μας απλώς να έχουμε μια ερώτηση τηλεοπτική και να απαντήσουμε μπροστά στην κάμερα. Δεν κάνει καλό, δεν είναι ωραίος επαγγελματικός προσανατολισμός».

Η απάντηση της

«Όταν κάποιος μου κάνει μια ερώτηση, απαντάω. Αν δεν θέλω να απαντήσω, δεν απαντώ. Να μου δώσει κάποιος άδεια για να μιλήσω; Δεν νομίζω. Δεν υπάρχει αυτό, ζούμε σε Δημοκρατία. Δεν είπα κάτι κακό. Δεν έγινε κάτι μπροστά μου, αλλά το άκουσα και με έναν παίκτη μέσα στο παιχνίδι το συζητήσαμε. Δεν το παρεξήγησε κανείς αυτό που είπα, εμένα δεν μου είπε κανείς τίποτα στο πάρτι του Τριαντάφυλλου», απάντησε, μεταξύ άλλων, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Αυτός μένει εκτός ημιτελικού του Survivor 4

Την Κυριακή 27/6 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αποχώρηση πριν τα ημιτελικά. Υποψήφιοι είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι.

Να σημειωθεί πως η Μαριαλένα βρίσκεται στο νοσοκομείο του νησιού εδώ και λίγες ώρες καθώς αντιμετώπισε μια αδιαθεσία.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο μας το είπε ξεκάθαρα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ήδη εκτός!