Φαίη Σκορδά: Οι ευχές της για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη

Τα υπέροχα λόγια της για τον ερχομό των διδύμων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Οι ευχές της για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη

Τις πιο όμορφες ευχές της θέλησε να στείλει μέσα από τη σημερινή εκπομπή της η Φαίη Σκορδά για τη γέννηση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Η Φαίη Σκορδά ευχήθηκε στο ευτυχισμένο ζευγάρι να ζήσουν και να δουν όπως επιθυμούν τα υπέροχα κοριτσάκια τους που ήρθαν για να συμπληρώσουν την οικογένειά τους.

Οι ευχές της Φαίης Σκορδά για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα

«Να πούμε στον Σάκη και τη Χριστίνα να σας ζήσουν! Να χαίρεστε τα δίδυμα, να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας τα όμορφα! Υγεία και χαρές. Χριστίνα μου, όλα τα καλά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη γέννηση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Μεγάλη συγκίνηση είχε στη σημερινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μίλησε και για τη μεγάλη της επιθυμία να κάνει παιδί.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει πολλές φορές στον αέρα την επιθυμία της να κάνει ένα παιδάκι και έτσι, τα δίδυμα κοριτσάκια του ζευγαριού την συγκίνησαν πάρα πολύ.

«Ή εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη ή θέλω πολύ να κάνω ένα παιδάκι. Μακάρι να έκανα και εγώ δίδυμα», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.