Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κάτια Ζυγούλη: "Αν ο Σάκης ήταν ζώο θα ήταν..."

Το είπε...

Κάτια Ζυγούλη:
News 25.06.2021 07:59
Από Youweekly Team

Μετά την πρόσφατη και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Σάκη Ρουβά, η Κάτια Ζυγούλη μέσα από το Youtube Channel της θέλησε απαντήσει σε... άβολες ερωτήσεις και το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από απολαυστικό.

Όπως αποκάλυψε έχει κυτταρίτιδα, η δίαιτα που κάνει είναι η διαλειμματική (στην έχουμε βάλει ολόκληρη παρακάτω) ενώ έχει περάσει επιλόχεια κατάθλιψη χωρίς ωστόσο να ακολουθήσει κάποια θεραπεία.

Σε ερώτηση γιατί δεν κάνει βίντεο μαγειρικής με τον Σάκη Ρουβά απάντησε ότι αν αυτό συνέβαινε θα γινόταν χαμός μέσα στην κουζίνα, καθώς και οι δύο θεωρούν ότι ξέρουν καλύτερα πως μαγειρεύεται το φαγητό. «Θα ήταν μάχη, δεν θα ήταν κουζίνα», είπε χαρακτηριστικά.

Τι ζώο θα ήταν ο Σάκης Ρουβάς

Δεν είναι λάτρεις του shopping therapy, ενώ αν ο Σάκης Ρουβάς ήταν ζώο θα ήταν λιοντάρι και κατσίκι. «Είναι ένας άνθρωπος που θα λοκάρει τον στόχο του και δεν θα τον αφήσει και επίσης είναι ένα αγριοκάτσικο που θέλει συνέχεια να κάνει πράγματα».

Θα μπορούσε να μείνει παντού, ενώ χαρακτηριστικά είπε ότι την εποχή του μόντελινγκ, στο εξωτερικό έχει συγκατοικήσει με 4 ως και 20 άτομα. Της αρέσει να τρώει πάνω από την κατσαρόλα και να ανοίγει το βράδυ το ψυγείο και να τσιμπάει μέσα από τα τάπερ.

Δεν βίωσε ποτέ τη ζωή της ως όμορφη. «Όταν πας σπίτι σου, στο αγόρι σου, στη φίλη σου να την παρηγορήσεις, οι ανθρώπινες στιγμές δεν ορίζονται από την ομορφιά».

Η δίαιτα της Κάτιας

Η διαλειμματική δίαιτα προτείνει την εναλλαγή ημερών νηστείας με ημέρες ελεύθερης διατροφής ή την αποφυγή κατανάλωσης φαγητού από το μεσημέρι και μετά. Μοτίβα που έχουν μελετηθεί είναι το 1:1, δηλαδή μία ημέρα ελεύθερης διατροφής και μία ημέρα νηστείας, το 5:2, δηλαδή 5 ημέρες ελεύθερες και 2 νηστείας, καθώς και η κατανάλωση φαγητού μέχρι το μεσημέρι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κάτια Ζυγούλη: Για μπάνιο στην θάλασσα με τον γιο της

Κάτια Ζυγούλη: «Έχω περάσει περιόδους που είχα παντού μωρά στα χέρια μου και κάπου άφησα εμένα»

Share