Κρυσταλλία: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της 6 μήνες μετά την γέννα

Το τόλμησε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρυσταλλία: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της 6 μήνες μετά την γέννα

Μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της αποφάσισε να κάνει η Κρυσταλλία, 6 μήνες μετά την δύσκολη γέννα όπου έφερε στον κόσμο το γιο της. Η τραγουδίστρια τόλμησε να κόψει τα μακριά μαλλιά της.

Όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επέλεξε ένα κοντό καρέ που της ταιριάζει πάρα πολύ στο πρόσωπο.

Η φωτογραφία της Κρυσταλλίας με τα νέα της μαλλιά

«New me!!! Και πόσο πολύ το είχα ανάγκη!!! Thanks στο χρυσοχέρη @konstantinosp_8 Do you like?!!! #newhair #newhaircut #summervibes», έγραψε χαρακτηριστικά η Κρυσταλλία στην φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτό το όνομα θα δώσει η Κρυσταλλία στο νεογέννητο γιο της

Η Κρυσταλλία μίλησε στην κάμερα του Love It και μέσα σε όλα αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους.

Η Κρυσταλλία είπε αρχικά: «Είναι αυτό που δεν βρίσκεις τα λόγια… Θα τον πούμε Νικηφόρο – Ιωάννη. Το Νικηφόρος είναι κάτι συμβολικό και επειδή αρέσει και στους δυο μας και το Ιωάννης είναι προς τιμήν του μπαμπά του Δημήτρη που δεν είναι πια μαζί μας και τον αγαπάμε πολύ.

Το μωράκι μας ήρθε αμέσως, το θέλαμε πάρα πολύ αλλά εγώ ήμουν και λίγο στον φόβο του δεν ξέρω τι είναι αυτό που πάμε να βρούμε εννοώντας την πανδημία γιατί εγώ ήμουν και στο J2US εκείνη την περίοδο».

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε και σε μερικά περιστατικά παρενόχλησης που αντιμετώπισε στο παρελθόν: «Δε μου έχει συμβεί να με ενοχλήσουν σεξουαλικά στο χώρο του τραγουδιού, μου έχει συμβεί σε άλλο χώρο.

Μου έχει συμβεί να με υποτιμήσουν, να με εκφοβίσουν, να με απαξιώσουν, να μου μιλήσουν χυδαία. Και πολύ γνωστό όνομα. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζουμε και αγαπάμε άπαντες… Απ’ ότι έχω μάθει μιλάει έτσι κι αλλού». Η Κρυσταλλία στο μεταξύ έχει αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον τοκετό!