Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη φωτογραφία της με τις δίδυμες νεογέννητες κόρες της

Το συγκινητικό κείμενο που την συνοδεύει - "Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί και δεν..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη φωτογραφία της με τις δίδυμες νεογέννητες κόρες της

Η πολυαγαπημένη Χριστίνα Μπόμπα λίγα 24ωρα πριν έφερε στον κόσμο τους πρώτους καρπούς του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη και εννοείται πως το instagram πήρε φωτιά από τις αναρτήσεις του παρουσιαστή. Η πρώτη φωτογραφία του με τις κόρες τους κόντεψε να ρίξει το διαδίκτυο.

Η Χριστίνα Μπόμπα, ωστόσο, παρά το γεγονός πως είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media, απείχε λίγες ημέρες, και σήμερα, Παρασκευή έκανε την πιο όμορφη πρώτη δημοσίευση με τους έρωτες της ζωής της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί!
Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.
Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα.
Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!

«Μέσα στο Σαββατοκύριακο εφόσον δεν υπάρξει κάποιο θέμα η Χριστίνα...»

Δυο ημέρες μετά την γέννηση των διδύμων ο Παναγιώτης Τανιμανίδης, αδερφός του Σάκη και γυναικολόγος της Χριστίνας Μπόμπα, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε. Ο ίδιος ανέφερε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η νέα μανούλα, αλλά και πότε θα πάρει εξιτήριο.

«Πλέουμε όλοι σε πελάγη ευτυχίας δεν μπορώ να περιγράψω τι επικρατεί εδώ πέρα, είναι τα πρώτα εγγόνια και για τις δύο οικογένειες. Αν μετρούσαμε την πίεση του Σάκη θα είχε 25 πίεση, ο ίδιος ζει κάτι πρωτόγνωρο τώρα που καθημερινά αλλάζει για αυτόν. Είναι έτσι όλη την ημέρα, όποτε δεν κοιτάει τα μωρά χορεύει, σας ευχαριστεί όλους πολύ για την αγάπη που τους έχετε στείλει.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο εφόσον δεν υπάρξει κάποιο θέμα θα πάρει εξιτήριο η Χριστίνα, αναρρώνει πολύ καλά μετά την καισαρική της, πιστεύω θα είναι στο σπίτι ως οικογένεια. Η Χριστίνα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν είχε καμία δυσκολία είναι μια εξαιρετική μητέρα και φαίνεται από τα πρώτα 24ωρα με τα κορίτσια της. Στο χειρουργείο ήμουν μέσα, αλλά έχουμε εκπαιδευτεί να είμαστε γιατροί, οι επόμενες στιγμές ήταν ευτυχισμένες για μένα. Ο μπαμπάς μου δεν μπόρεσε να μετακινηθεί για λόγους υγείας και ανυπομονεί να δει τα εγγονάκια του είναι πολύ ζεστός παππούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τανιμανίδης.