Πάολα: Οι τρυφερές ευχές του Φώτη Ζογλοπίτη για τα γενέθλιά της

«Στον άνθρωπο που όταν πορεύεσαι δίπλα του...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάολα: Οι τρυφερές ευχές του Φώτη Ζογλοπίτη για τα γενέθλιά της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Φώτης Ζογλοπίτης θέλησε να ευχηθεί στην πρώην σύζυγό του, Πάολα για τα γενέθλιά της.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία με την Πάολα και την κόρη τους, η οποία επίσης πριν από λίγο καιρό είχε τα γενέθλιά της.

Η ανάρτηση του Φώτη Ζογλοπίτη για τα γενέθλια της Πάολα

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΟΛΑ ΜΟΥΟΥΟΥ!! Στον άνθρωπο που όταν πορεύεσαι δίπλα του το μόνο που μπορεί να σου συμβεί είναι να γίνεις καλύτερος άνθρωπος!!!! LOVE YOUOUOUOUO», έγραψε χαρακτηριστικά ο Φώτης Ζογλοπίτης στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λίγα λόγια για την Πάολα

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή.

Η Πάολα ξεκίνησε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη. Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο».

Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη δημοφιλία γνώρισαν τα τραγούδια: Γίνε Μαζί Μου Ένα, Φταις, Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω, Ψεύτικα, Τι σε πιάνει. Στις 24 Απριλίου 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μετά Τα Μεσάνυχτα» o οποίος έγινε πλατινένιος μέσα σε τρεις μέρες.[4] Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο 'Η Μόνη Αλήθεια' που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: Κράτα Με, Τελειωμένες Καταστάσεις, Μηδέν. Ιδίως το "Κράτα Με" ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013.

Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Έχω Μια Ζωή", προπομπό του επόμενου δίσκου της "Κρύβω Αλητεία", που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι τα εξής: Έχω Μια Ζωή, Αυτά Μου Είπε Ο Θεός, Πόσες Φορές, Κρύα Αγκαλιά.