Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Τάκης Χρυσικάκος

Έχει ήδη κάνει το εμβόλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Τάκης Χρυσικάκος

Μεγάλη αγωνία έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Τάκης Χρυσικάκος βρίσκεται στο νοσοκομείο με πνευμονία που προκάλεσε η προσβολή του από τον κορωνοϊό.

Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ εδώ και 8 μέρες ενώ πριν από λίγο καιρό είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ενώ μάλιστα είχε κάνει και μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Τάκη Χρυσικάκου

Σύμφωνα όμως, με πληροφορίες του ThessToday.gr δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο και η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη, ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε απλή κλίνη.

Μόλις αναρρώσει, θα μπορέσει να επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη για την παράσταση του ΚΘΒΕ «Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα» σε σκηνοθεσία του Θανάση Σαράντου.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου, στον εξωτερικό χώρο της Μονής Λαζαριστών και δεν θα αναβληθεί, καθώς ο ρόλος που υποδύεται (Τζέιμς Τάιρον) είναι σε διπλή διανομή με τον ηθοποιό Πέρη Μιχαηλίδη.

H συνέντευξη του Τάκη Χρυσικάκου στο The 2night Show

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση, καθώς και για τις προτάσεις που απέρριψε, για να υπηρετήσει το θεατρικό σανίδι.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις απώλειες που τον σημάδεψαν, στη μάχη με την κατάθλιψη, αλλά και στο γεγονός ότι δεν έγινε μπαμπάς, αν και νιώθει πατέρας αφού μεγάλωσε την ανιψιά του και τον γιο της σαν δικά του παιδιά.

Επίσης, θυμήθηκε την παράσταση που έπαιξε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μίλησε με λόγια αγάπης για τον καλό του φίλο, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του. Τέλος, εξήγησε γιατί το θέατρο τον έκανε καλύτερο άνθρωπο.