Ιωάννα Μαλέσκου: Έδωσε βραβείο στα Mad VMA στον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι

Τον αποθέωσε επί σκηνής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Έδωσε βραβείο στα Mad VMA στον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τότε που οι φήμες ήθελαν την Ιωάννα Μαλέσκου να είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, κάτι που φυσικά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Σήμερα, η παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τον επιτυχημένο τραγουδιστή.

Τότε οι φήμες είχαν φουντώσει λόγω της εμφάνισής τους στο Στην Υγειά μας ρε Παιδιά. Βέβαια οι δυο τους δεν ήταν ζευγάρι αλλά φαίνεται πως εκτιμούν πολύ ο ένας τον άλλον.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη, βράβευσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό για το κομμάτι «Αθήνα Μου», το οποίο αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιτυχία της φετινής σεζόν.

Η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στα MAD VMA όπου βράβευσε τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ιωάννα Μαλέσκου Mad VMA

Τι συμβαίνει με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάριο Χεζόνια;

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στο Love It και μέσα σε όλα ήρθε το θέμα στον Μάριο Χεζόνια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το επικό σκηνικό με την Άντζελα Δημήτριου, ήρθε σε έντονη αμηχανία, με αφορμή τις ερωτήσεις της Αντελίνας.

  • Αντελίνα: Εγώ είμαι καλά κι εσύ είσαι καλά όμως…
  • Ιωάννα: Εδώ λέμε συνθήματα «δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό».
  • Αντελίνα: Είμαστε καλά με την Πανάθα αρχηγό.
  • Ιωάννα: Όχι, όχι. Εδώ μιλάς για την Basket League.
  • Αντελίνα: Για το μπάσκετ, σε βλέπω και στα πράσινα… Λέω κάτι έχουμε να γλεντήσουμε.
  • Ιωάννα: Είμαι ανθισμένη και έχω πράσινη συνείδηση.
  • Αντελίνα: Κοίταξε να δεις, εγώ τους αγαπώ όλους τους τηλεθεατές σου και μου και έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα: «Θα βγεις στην Ιωάννα Μαλέσκου, σε ικετεύουμε ρώτα, ο Χεζόνια μένει ή φεύγει»;
  • Ιωάννα: Πες μου για τα δικά σου, πες μου για τα δικά σου…

Αμέσως μετά, η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου εσύ να λάμπεις πάντα. Το λέω με τη γενικότερη έννοια του τι είσαι, ό,τι ονειρεύεσαι να το έχεις στην αγκαλιά σου, να συνεχίσεις να φοράς πράσινο σου πάει. Νιώθω ότι είσαι στα καλύτερά σου γι’ αυτό σου λέω συνέχισε να φορά το πράσινο χρώμα, σου πάει πολύ», με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά: «Αντελίνα, μη με καις! Σ’ ευχαριστώ πολύ, επιβάλλεται. Διαφημίσεις. Θα το σκεφτώ».