Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση των διδύμων

Αποχωρίστηκε για λίγες ώρες τις κορούλες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση των διδύμων

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά τον ερχομών των παιδιών του. Οι δίδυμες κόρες του ήρθαν στον κόσμο για να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία με την Χριστίνα Μπόμπα, η οποία σε λίγες ημέρες θα πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Μπορεί ο παρουσιαστής να λατρεύει να περνάει τον περισσότερο χρόνο με τις τρεις γυναίκες της ζωής του, ωστόσο χθες 25/6 έπρεπε να παρευρεθεί στα βραβεία VMA που έγιναν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ο Σάκης Τανιμανίδης με την διάθεση του στα ύψη, ανέβηκε στη σκηνή και προλόγησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η τραγουδιστής μάλιστα, είπε πως πίστευε ότι δε θα δώσει το παρών καθώς θα ήθελε να είναι με τις γυναίκες του.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ερμήνευσε και ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού λέγοντας πως εκείνος είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο αποχωρίστηκε τις κορούλες του.

Σάκης Τανιμανίδης βραβεία VMA

Οι ευχές του μπαμπά του Σάκης Τανιμανίδη για τον ερχομό των διδύμων

Τρελός από χαρά είναι ο αγαπημένος μπαμπάς του Σάκη Τανιμανίδη για τη γέννηση των δίδυμων εγγονών του και έτσι θέλησε να κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Στέφανος Τανιμανίδης, λίγο μετά την ανάρτηση της αδερφής της Χριστίνας Μπόμπας, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα κοριτσάκια του που ήρθαν στη ζωή.

«ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΕΠΙΜΟΝΗ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ «ΖΩΕΣ» νέες που έφερες στον κόσμο.

Η χαρα που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών. Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ Ο Πανάγαθος Θεος να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του ΣΤΕΦΑΝΟΣ», έγραψε ο ίδιος πλημμυρισμένος από χαρά για τις δίδυμες εγγονές του που ήρθαν και ολοκλήρωσαν την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

Σάκης Τανιμανίδης μπαμπάς