Full in love η Νικολέττα Καρρά - Αυτός είναι ο νέος της σύντροφός

Είναι μαζί εδώ και 2 μήνες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Full in love η Νικολέττα Καρρά - Αυτός είναι ο νέος της σύντροφός

Full ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η ηθοποιός, Νικολέττα Καρρά μετά τον χωρισμό της από τον Φώτο Πιττάτζη. Σύμφωνα με δημοσίευμα βρίσκεται σε σχέση εδώ και περίπου 2 μήνες και ήδη έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο νησί των ανέμων.

Η 41χρονη ηθοποιός, βρίσκεται σε σχέση με τον πρόεδρο των Ελλήνων Θεατρικών Παραγωγών, Διονύση Παναγιωτάκη και είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Να σημειώσουμε πως η Νικολέττα Καρρά χώρισε από τον Φώτο Πιττάτζη το 2019 και από τότε δεν είχε απασχολήσει με την προσωπική της ζωή. Ενώ ο Διονύσης Παναγιωτάκης ήταν παντρεμένος για χρόνια με την Ελένη Κούρκουλα.

Νικολέττα Καρρά σύντροφος

Αυτή είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Πιττάτζη μετά τη Νικολέττα Καρρά

Πριν από, περίπου, δυο χρόνια έγινε γνωστό πως ο Φώτος Πιττάτζης και η Νικολέττα Καρρά ακολουθούν χωριστούς δρόμους έπειτα από εφτά χρόνια γάμου. Έκτοτε ο καθένας πήρε τον δρόμο του και δεν ακούστηκε κάτι για κάποια νέα σχέση.

Από ότι φαίνεται, όμως, αυτό ανήκει στο παρελθόν. Και αυτό γιατί ο γνωστός δικηγόρος έχει «μια ιδιαίτερη συμπάθεια» στη κόρη του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Οι δυο τους πέρασαν, όπως φέρεται, αρκετές ημέρες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου το καλοκαίρι του 2019. Το φιλικό περιβάλλον του Φώτου Πιττάτζη συζητούσε μάλιστα για πιθανή μετακόμιση του δικηγόρου στην Ιταλία, για τα μάτια της κόρης του πρώην πρωθυπουργού. Μέχρι σήμερα ωστόσο, τόποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Λίγα λόγια για την Νικολέττα Καρρά

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία, στο Τμήμα Φιλολογίας στη Φιλοσοφική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατόπιν σπούδασε στο θέατρο των αλλαγών όπου ταυτόχρονα ξεκίνησε να εργάζεται και ως ηθοποιός. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ως ηθοποιός το 2001 σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς «Το μπέρδεμα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κωνσταντίνου.

Ακολούθησε μία ακόμη σύντομη εμφάνιση το 2003 στην κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια». Το 2004 συμμετείχε στα τέσσερα τελευταία επεισόδια της κωμικής σειράς των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» υποδυόμενη μία από τις νέες κρατούμενες των φυλακών της σειράς. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε μαζί με την Κάρμεν Ρουγγέρη, τον Αθηνόδωρο Προυσάλη και τον Μέμο Μπεγνή στο επεισόδιο "Η τιμωρός πεθερά" της σειράς «Επτά Θανάσιμες Πεθερές».

Απο τότε και έπειτα η καριέρα της απογειώθηκε και μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες σειρές και θεατρικές παραστάσεις.