Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Το κομμάτι ότι βγαίνεις και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι..»

Η σοκαριστική εξομολόγηση για τον άσχημο τραυματισμό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Το κομμάτι ότι βγαίνεις και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι..»

Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Οδηγός Καλής Ζωής, και συγκλόνισε με την περιγραφή της για το ατύχημα που είχε πέρσι με το σκάφος, όπου τραυμάτισε πολύ σοβαρό το χέρι της.

Αναλυτικά η συγκλονιστική περιγραφή της Έρρικας Πρεζεράκου

«Ας πούμε ότι ήταν μια κακή στιγμή. Ένας χειριστής σκάφους θα πρέπει να εξασφαλίζει την ασφάλεια τόσο για τον ίδιο όσο και για τους επιβαίνοντες στο σκάφος ώστε να τους μεταφέρει σωστά. Δεν πέφτω ακριβώς από το σκάφος, ένας άνθρωπος ήθελε να κάνει επίδειξη με το σκάφος, έκανε τετακέ και εκσφενδονίζομαι από το σκάφος».

Κι πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος κάνει μια επιπολαιότητα και εγώ βρίσκομαι μέσα στη θάλασσα, ενώ κάθομαι στη θέση μου. Κι όπως γύρισε το σκάφος, εγώ βρέθηκα κάτω από τις προπέλες την ώρα που πάω να πάρω αναπνοή, να βγω έξω από τη θάλασσα. Και αυτό θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει τη ζωή μου. Απλά ήμουν τυχερή και απλά μου στοίχισε έναν γερό τραυματισμό στο χέρι μου.

Βρίσκεσαι μέσα στο νερό, κουτρουβαλάς μέσα στο νερό, δεν ξέρεις που βρίσκεσαι και φυσικά δεν περίμενα ότι θα βρεθώ κάτω από τις προπέλες. Και το κομμάτι ότι βγαίνεις και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι...δύσκολα πολύ με όλο αυτό με την προπέλα που στο έχει κάνει “καινούριο”... Κατάλαβα ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα, δεν ήξερα που, το κατάλαβα όταν βγήκα στην επιφάνεια, όπου το χέρι μου είναι...».

Η Έρρικα Πρεζεράκου ανέβηκε σε φουσκωτό για πρώτη φορά μετά το ατύχημα

Στην Τζιά ταξίδεψε η Έρρικα Πρεζεράκου το Σαββατοκύριακο και μάλιστα ανέβηκε γιαν πρώτη φορά σε σκάφος μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο χέρι της.

Η γνωστή αθλήτρια που έχει υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο χέρι της θέλησε να παλέψει τον φόβο της και έτσι ανέβηκε ξανά σε φουσκωτό.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός αυτό, δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο και μια φωτογραφία.

«Ηλιόλουστα μου πλάσματα .Χθες για πρώτη φορά αποφάσισα να ξαναμπώ σε σκάφος μέτα το ατύχημα πέρυσι το καλοκαίρι. Πήγαμε μια βόλτα στην Τζία με τον φίλο @konstantinosnir . Μια επιλογή που με έκανε να νοιωθω ασφάλεια .. γιατί γνωριζόμαστε απο παιδιά ..και ξερω ποσό έμπειρος οδηγός είναι .Κάθισα λοιπόν στο πίσω μέρος του φουσκωτού , ακριβώς μπροστά απο τις μηχανές με τις προπέλες .Το σκάφος ξεκίνησε. Είχε κρύο και αρκετό αέρα .. έτσι τύλιξα την snow σαν μωρό με μια πετσέτα και την είχα αγκαλιά γιατί την ένιωσα να κρυώνει .Το σκάφος ξεκίνησε η πορεία σταθερή μα σαν να είχε λίγο κύμα και αρκετό αέρα .

(Παλιά αυτό θα μου φαινόταν «υπέροχες συνθήκες») Ξαφνικά μου αναδύθηκε ένας φόβος ότι λόγω αέρα θα μου φύγει η snow πίσω και θα πέσει στην θαλασσα και θα την πετσοκόψουν οι προπέλες .Σοκαρίστηκα με την σκέψη μου μιας και συνήθως κάνω πιο αισιόδοξες σκέψεις. Την έσφιξα λοιπόν την snow καλα στην αγκαλιά μου ... την κοίταξα στα μάτια και της λέω με συγκίνηση μα και με μια εσωτερική δύναμη «είσαι ασφαλής καρδούλα μου .. δεν θα αφήσω ποτέ ξανά κανέναν και τίποτα να σε πειράξει». Και τότε ... συνειδητοποίησα ...ότι δεν μιλούσα στην snow .. αλλά .. στην μικρή Ερρικα μέσα μου ..που φοβόταν και που ήθελε να νοιωσει προστασία και ασφάλεια .. και καθως είπα αυτά τα λόγια έτσι αβίαστα, ηρέμησαν κάπως και τα μέσα μου.

Φίλοι μου μέτα το ατύχημα δεν είχα μετατραυματικό στρες μα να που την κατάλληλη στιγμή αναδύθηκε ο φόβος .. Δεν γνωρίζω να σας πω αν η σχέση μου με την θάλασσα θα καταφέρει να είναι ποτέ η ίδια όπως παλιά .. όμως την υπόσχεση μου στη μικρή Ερρικα (snow) θα την τηρήσω με ευλάβεια μέχρι να νοιώσει ξανά ασφάλεια .. «είσαι ασφαλής μικρη μου Ερρικα .. δεν θα αφήσω ποτέ ξανά κανέναν και τίποτα να σε πειράξει» και αυτό είναι υπόσχεση Σας είπα σήμερα ποσό σας αγάπω!?».

Έρρικα Πρεζεράκου ανέβηκε σε φουσκωτό