Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραδέχτηκε μπροστά σε όλους τους καλεσμένους των VMA τον χωρισμό της

Ανέβηκε στη σκηνή και το αποκάλυψε με έμμεσο τρόπο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραδέχτηκε μπροστά σε όλους τους καλεσμένους των VMA τον χωρισμό της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε χθες 25/6 στο MAD VMA, πραγματοποιώντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό της από τον Snik. Μάλιστα, το μοντέλο δεν δίστασε δημόσια να παραδεχτεί πως είναι ελεύθερη με τον πιο... επικό τρόπο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει το βραβείο είπε μπροστά σε όλους: «Είμαστε εδώ στη γιορτή της μουσικής, με τα τραγούδια που έχουμε κλάψει, έχουμε ερωτευτεί, έχουμε αγαπήσει, έχουμε χωρίσει. Να τα λέμε και αυτά γιατί λέμε αλήθειες σήμερα εδώ». Βέβαια ο ράπερ δεν την άκουσε, αφού εκείνη την στιγμή είχε αποχωρήσει.

Οι δηλώσεις της Παπαγεωργίου στις κάμερες και η αναφορά στα προσωπικά της

«Παρασκήνιο δεν έχω γιατί δεν είμαι των παρασκηνίων. Είμαι των προσκηνίων και των ανοιχτών συζητήσεων. Το μόνο που έχω να σου πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ανυπομονώ να τελειώσουμε, να πάμε διακοπές, να πάνε όλα ωραία, μαγιό, παραλίες, άμμος, θάλασσα και μετά θα γίνουν όλα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ερώτηση για το μέλλον στην τηλεόραση.

Όσο για το GNTM: «Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έχει κάνει την πορεία της και πιστεύω μια χαρά θα τα πάει. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει, δεν είμαστε φίλες, είμαστε γνωστές, έχει διαφορά».

Σε ερώτηση για τα προσωπικά της, ανέφερε: «Όλα καλά με τα προσωπικά μου, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα εδώ και δεν έχω δει κανέναν. Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση μπορεί και ένας γάμος και μια οικογένεια και τα παιδιά, όλα μπορούν να σε ανανεώσουν».

Στιγμές χαράς για την Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό της με τον Snik

Μια πολύ περίεργη περίοδο βιώνει αυτόν τον καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μπορεί να έχει χωρίσει με τον Snik, ωστόσο δεν σβήνει λεπτό το χαμόγελο από τα χείλη της.

Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το οτιδήποτε με τον τράπερ, ωστόσο τα unfollow και οι σπόντες τα λένε όλα από μόνα τους.

Η ίδια λοιπόν θέλησε να εκμεταλλεύει το ΣΚ αλλά και τον ηλιόλουστο καιό και έτσι επισκέφτηκε το Σούνιο μαζί με τη μητέρα και κάποιους φίλους της.

Η Ηλιάνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την εξόρμησή της, στα οποία την βλέπουμε με άκρως ανεβασμένη διάθεση.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου στιγμές χαράς μετά τον χωρισμό της με τον Snik