Επανασύνδεση για Αγγελική Ηλιάδη και Σάββα Γκέντσογλου;

Η φωτογραφία καθισμένη στην αγκαλιά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επανασύνδεση για Αγγελική Ηλιάδη και Σάββα Γκέντσογλου;

Πριν από περίπου δυο χρόνια η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου, αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή με τις δηλώσεις τους ωστόσο να είναι ιδιαίτερα αιχμηρές. Ωστόσο, μια φωτογραφία ξεκίνησε τις φήμες περί επανασύνδεση τους.

Οι επαφές ανάμεσα τους δεν σταμάτησαν ποτέ, καθώς το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι που σήμερα βρίσκεται στην ηλικία των 7 χρόνων.

Στους λογαριασμούς τους στο Instagram λοιπόν, τόσο η Αγγελική Ηλιάδη, όσο και ο Σάββας Γκέντσογλου, δημοσίευσαν μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά. Και ξεκινάμε λοιπόν να αναρωτιόμαστε... μήπως είναι και πάλι μαζί;

Αυτή είναι η φωτογραφία Ηλιάδη - Γκέντσογλου

Αγγελική Ηλιάδη Σάββας Γκέντσογλου επανασύνδεση

«Είχα πάθει κατάθλιψη και δεν έβγαινα ούτε στο μπαλκόνι»

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στο Σου-Κου Family και μέσα σε όλα αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στην περιπέτεια με την υγεία που πέρασε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στα παιδιά της, στην περίοδο της καραντίνας αλλά και στην περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, ενώ στο μεταξύ πολλές φορές έχει αναφερθεί και στα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τις πλαστικές της επεμβάσεις.

«Τα δύσκολα τα λύνω μόνη μου. Το μυστικό μου για τα δύσκολα είναι ότι όλα περνάνε. Απλώς αυτό πρέπει να το δουλέψεις. Τα παιδιά βοηθούν πολύ σε αυτό. Σε επαναφέρουν σε καλή ψυχολογία.

Όλοι αξίζουμε δεύτερες και τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες. Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και τόσο αυστηροί. Με τις ευκαιρίες που δίνουμε στους ανθρώπους τους βοηθάμε να γίνουν καλύτεροι και να βελτιώσουν τα λάθη τους. Σε εμένα πιστεύω ότι δεν χρειάστηκε να δοθούν δεύτερες ευκαιρίες».

Αναφορικά με την απόφασή της να προχωρήσει στη ζωή της είπε μετά τον χωρισμό της, είπε: «Είναι κάτι που έρχεται φυσικά και φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου. Οι πληγές δεν κλίνουν, υπάρχει μια επούλωση και μια σχετική ψυχική ηρεμία. Κανένας άνθρωπος δεν θέλει να ζει μόνος. Θέλουν έναν σύντροφο. Κάθε γυναίκας και άνδρα οφείλει να φτιάξει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος. Εγώ είμαι υπερπλήρης με τα δυο παιδιά μου και τα τελευταία χρόνια έχω συνηθίσει να είμαι μόνη μου.

«Ο μεγάλος γιος μου δεν ασχολείται πια μαζί μου και αυτό με στεναχωρεί. Είναι ια 15 και ήταν δύσκολη η περίοδος του κορωνοϊού που κλείστηκαν μέσα στο σπίτι.

Δεν πέρασα ελαφριά τον κορωνοϊό. Έμεινα 1,5 μήνα στο σπίτι. Ήμουν 20 μέρες με πυρετό, είχα εξάντληση και βήχα. Δεν μπορούσα να δω τα παιδιά μου. Είχα πάθει κατάθλιψη και δεν έβγαινα ούτε στο μπαλκόνι. Μου είχε στοιχίσει που ήμουν μακριά από τα παιδιά μου».