Το συγκινητικό μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της

Συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το συγκινητικό μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της η 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου. Η κόρη της αδερφής της βρίσκεται στην Αμερική με τους γονείς της και παλεύει με τον καρκίνο. Η αθλήτρια επικοινωνεί καθημερινά με την Ξένια για να μαθαίνει τα νέα.

Πίσω στην Ελλάδα, προσεύχεται για την μικρή και δεν είναι λίγες οι φορές που ζητάει από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media να προσευχηθούν και εκείνοι για να γίνει καλά.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Έρρικα Πρεζεράκου έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο facebook: «Ηλιόλουστα μου πλάσματα αν έχει καταλληλότητα για εσάς στείλτε λίγο φως και αγάπη στην Αναστασία μας που το έχει ανάγκη . Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έρρικα Πρεζεράκου 7χρονη ανιψιά καρκίνος

Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της - «Έχουν ζήσει μόνο 9 παιδιά στον κόσμο»

Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου μίλησε για την "μάχη" που δίνει η ανιψιά της με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

«Περνάμε από φάσεις που μας λένε «μην ανησυχείτε, μπορεί κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταθεροποιηθεί και να τα καταφέρουμε», αλλά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μας μιλούν για την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου, έχουν ζήσει μόνο 9 παιδιά στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλοί γιατροί που λένε «αφήστε το παιδί να απελευθερωθεί». Εκεί η αδελφή μου είναι κάθετη ότι θα το παλέψει μέχρι εκεί, ώστε η ψυχή της Αναστασίας να αποφασίσει τι είναι αυτό που είναι να κάνει. Προσευχόμαστε συνέχεια, ειδικά τώρα τη Μεγάλη Εβδομάδα, να αποφασιστεί με κάποιο τρόπο να γίνει το καλύτερο γι’ αυτό το παιδί».