Συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Με θέματα επικαιρότητας που αφορούσαν την κοινωνίας μας, ασχολήθηκε η εκπομπή Έλα Χαμογέλα. Μάλιστα, δεν γινόταν να μην μιλήσουν για τον θάνατο της 14χρονης από επέμβαση ρουτίνας ο οποίος συγκίνησε την Ελλάδα.

Καλεσμένος μέσω skype βρέθηκε ο Πατέρας Βησσαρίωνας, πατέρας της ανήλικης που ήθελε με επέμβαση να απαλλαγεί από τα κιλά της, λόγω bullying που της έκαναν στο σχολείο.

Μάλιστα ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει στην υπόθεση της Καρολάιν Κράουτς και πιο συγκεκριμένα στην ανατροφή της μικρής Λυδίας. Τα λόγια του συγκίνησαν την Σίσσυ Χρηστίδου πολύ, όπως και όλη την εκπομπή.

«Πατέρα Βησσαρίωνα ευχαριστούμε πάρα πολύ, σας αγαπάμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε τα λόγια του πατέρα της 14χρονης που συγκίνησαν την Σίσσυ Χρηστίδου

Αναλυτικά τι συνέβη στην 14χρονη από την Θεσσαλονίκη

Συγκλόνισε πριν δυο ημέρες ο μπαμπάς της 14χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη που προσπάθησε να απαλλαγεί από την παχυσαρκία και πήρε την απόφαση με τους γονείς της, να κάνει χειρουργική επέμβαση. Λίγες μέρες μετά η άτυχη μαθήτρια έχασε τη ζωή της, με τον πατέρα της, μέσα στον αβάσταχτο πόνο του, να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται.

«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying» δήλωσε ο πάτερ Βησσαρίων Καντούνης, για τον άδικο χαμό της 14χρονης κόρης του, που σύμφωνα με την καταγγελία, έχασε την ζωή της από ιατρικό λάθος.

«Μπαμπά μου θα πάρω μαγιό και θα πάω επιτέλους στην θάλασσα για μπάνιο χωρίς να γίνομαι στόχος για τους γύρω μου» ήταν τα λόγια της Γωγούς στον πατέρα της, λίγες ημέρες πριν υποβληθεί στη μοιραία χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιερέα, ο γιατρός τοποθέτησε λάθος τον δακτύλιο, με αποτέλεσμα το 14χρονο κοριτσάκι να περάσει δύο ημέρες με σπαρακτικούς πόνους, χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή.