Αντελίνα για Χάρη Βαρθακούρη: «Αυτή η εκπομπή δεν ήταν για εκείνον»

«Δεν ήταν κάτι το οποίο ένιωσα εγώ ότι τον...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντελίνα για Χάρη Βαρθακούρη: «Αυτή η εκπομπή δεν ήταν για εκείνον»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν από παρουσιάστρια και πάνελ. Μεταξύ άλλων λοιπόν, αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς οραματίζεται την επόμενη σεζόν την εκπομπή της, η Αντελίνα απάντησε: «Θα απαντήσω ειλικρινά, βέβαια δεν είναι εδώ ο Χάρης και θα μου άρεσε να ήταν μπροστά… Νομίζω αυτή η εκπομπή δεν ήταν για τον Χάρη, δεν ήταν κάτι το οποίο ένιωσα εγώ ότι τον Χάρη τον γέμισε, έβγαλε το ταμπεραμέντο του, παρόλο που είχαμε και το μουσικό κομμάτι. Ήταν ξεχωριστό, που ακόμα και δεν ήταν εύκολο. Παρόλα αυτά το έφτιαξε όμορφα και ήταν ένα κομμάτι που έδωσε στην εκπομπή».

Η εξομολόγηση της Αντελίνας για τον Χάρη Βαρθακούρη

«Στο υπόλοιπο κομμάτι τον βλέπω μαζεμένο. Είμαι εγώ από δίπλα και ξέρεις θα μου πουν “τον έχεις ευνουχίσει, δεν τον αφήνεις να μιλήσει”. Δεν ισχύει, γιατί εγώ θέλω να είμαι προστατευτική απέναντί του. Ο δημόσιος λόγος μας έχει αξία και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Επειδή λοιπόν, είναι παρορμητικός, πάντα είμαι λίγο σε επιφυλακή», ανέφερε, λίγο μετά την αποκάλυψη που έκανε για τον ALPHA και το πρόσωπο που όσο βρισκόταν στο κανάλι την βασάνιζε καθημερινά.

Η τηλεθέαση της εκπομπής Αντελίνας και Χάρη Βαρθακούρη

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η αγαπημένη του Αντελίνα έχουν ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια φέτος και μας κρατάνε συντροφιά τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου με το Σου-Κου Family. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν έχουν ανταποκριθεί και τόσο πολύ.

Οι δύο παρουσιαστές έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους αλλά το κοινό δεν δείχνει να έχει εντάξει τους τελευταίους μήνες την εκπομπή στις προτιμήσεις του. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως παίζει και απέναντι από το Καλύτερα δεν γίνεται, την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως αποτελεί μία σταθερά στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Τηλεθέαση Σου-Κου Family

Μεσημεριανή ζώνη

Αναλυτικά τα τέταρτα

7,9 - 8,2 - 5,8 - 5,1 - 8,5 - 11,2 - 7,4 - 4,8 - 5,7 - 4,8