Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Βάφτισαν τον γιο τους - Οι πρώτες τους δηλώσεις

Φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο - Ποιοι ήταν οι νονοί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Βάφτισαν τον γιο τους - Οι πρώτες τους δηλώσεις

Τον μικρό τους γιο, με καθυστέρηση ενός έτος, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, βάπτισαν ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά, στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδι, σε μια τελετή που παρευρέθηκαν περίπου 100 άτομα.

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο ευτυχές γεγονός και το ζευγάρι μίλησε για την ξεχωριστή ημέρα, ενώ ο τραγουδιστής, ρωτήθηκε και για την πρόταση που είχε να συμμετέχει στο Survivor.

Οι δηλώσεις και οι φωτογραφίες από την βάπτιση της οικογένειας Βαρδή

«Δεν πίστευα ότι θα συγκινηθώ, αλλά όταν είπε ο παπάς το όνομα… Μου αρέσει που υπάρχει φυσική συνέχεια και είμαι χαρούμενος που νονός είναι ο Αντώνης Ρέμος, που ήταν κολλητοί με τον πατέρα μου και ήθελα πολύ να γίνει νονός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής και συνέχισε:

Γιάννης Βαρδής

«Θέλω ο γιος μου να είναι ταπεινός και να έχει αξιοπρέπεια σαν τον πατέρα μου».

Αναφορικά με το Survivor: «Άργησα να πάω. Έγινε μια κουβέντα, είπα ότι να το δούμε λίγο αργότερα, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε. Αν μου ξαναγίνει πρόταση θα το σκεφτώ πιο ώριμα. Θα πήγαινα κριτική επιτροπή σε ένα μουσικό reality».

Γιάννης Βαρδής Σκαφιδά βάπτιση γιου

Σχετικά με τον Τριαντάφυλλο: «Ήταν η πιο ευχάριστη νότα μέσα στο ταξίδι», είπε, ενώ η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφίδα δήλωσε στο πλευρό του, σε περίπτωση που αποφασίσει να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο τη νέα σεζόν.

«Είχαμε θέματα υγείας με τον μικρό Αντώνη, το κυνηγήσαμε, τρέξαμε»

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στο σημείο συνάντησης στην ΕΡΤ μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη και αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του Αντώνης στην πρώτη καραντίνα.

«Αυτόν τον καιρό έχω τον ρόλο του πατέρα. Επειδή είχαμε διάφορα θέματα υγείας με τον μικρό Αντώνη με στομάχι που τα κυνηγήσαμε και τα τρέξαμε πάρα πολύ και τα ψάξαμε και τώρα είναι όλα μια χαρά, έχω μπει σε αυτόν τον ρόλο, να είμαι στο σπίτι, πριν από το πρώτο lockdown. Ύπνο, άλλαγμα, τάισμα. Ο μικρός είναι πολύ της αγκαλιάς. Συνέχεια λέει μπαμπά αλλά καταλήγει στη μαμά. Έχει γίνει πολύ μαμάκιας τελευταία»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιάννης Βαρδής: «Με πιάνει το παράπονο που τα παιδιά μου δεν θα τον γνωρίσουν ποτέ τον πατέρα μου»

Γιάννης Βαρδής: «Είχαμε θέματα υγείας με τον μικρό Αντώνη, το κυνηγήσαμε, τρέξαμε»