Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Ξανά μόνη - Τι έχει κανονίσει η παρουσιάστρια και με ποιον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Όπως σας αποκάλυψε πρώτο το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι χωρισμένοι εδώ και 6 ολόκληρους μήνες.

Η παρουσιάστρια όπως φρόντισε να κρατήσει όσο περισσότερο μπορούσε κρυφή αυτή την σχέση έτσι προσπάθησε να χειριστεί και τον χωρισμό.

Τα σχέδια της Φαίης Σκορδά για το καλοκαίρι

Η οικοδέσποινα του “Πρωινού” περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα ετοιμάσει βαλίτσες για τον αγαπημένο της προορισμό, που δεν είναι άλλος από τη Χαλκιδική, εκεί δηλαδή που νιώθει σαν το σπίτι της. Σύμφωνα με τη Real, η Φαίη Σκορδά πρόκειται να επισκεφτεί το “πρώτο πόδι” της Χαλκιδικής, έχοντας στο πλευρό της τον 10χρονο Γιάννη και τον 7χρονο Δημήτρη.

Η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει να διαχειρίζεται διακριτικά και με πολλή προσοχή θέματα που αφορούν στα προσωπικά της, καθώς δεν θέλει να επηρεάζεται η οικογενειακή ισορροπία, που για εκείνη είναι η σημαντικότερη όλων.

Μετά από τις 15 Ιουλίου, που ολοκληρώνεται το “Πρωινό” για τη φετινή σεζόν, θα ξεκινήσουν οι διακοπές της. Μέλημά της είναι να είναι ξέγνοιαστες, ώστε να γεμίσουν ακόμα ένα καλοκαίρι με όμορφες αναμνήσεις.

Η Φαίη Σκορδά σκοπεύει να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους γονείς της, Εύα και Δημήτρη, τους φίλους και τους συγγενείς της.

Τις ημέρες που οι γιοι της θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, η παρουσιάστρια σκοπεύει να τακτοποιήσει όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Απιστία η αιτία χωρισμού της;

Η έλλειψη ελεύθερου χρόνου, οι πολύ έντονοι ρυθμοί ζωής και των δυο και η δύσκολη καθημερινότητα υπήρξαν, επίσημα, οι κυριότεροι λόγοι που οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος σε αυτή την σχέση που κανένας από τους δυο δεν ήθελε να δει να "ξεφτίζει" στον χρόνο.

Όμως, πίσω από όλ αυτά, όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, υπάρχει και το παρασκήνιο που λέει ότι τους τελευταίους δυο μήνες κι ενώ το ζευγάρι έκανε προσπάθειες να είναι μαζί και να σώσει τη σχέση του, ο Νίκος Ηλιόπουλος διατηρούσε παράλληλη σχέση με νεαρή δημοσιογράφο.

Κάπου που σημαίνει ότι μάλλον είναι οριστική και αμετάκλητη η κοινή τους απόφαση. Φυσικά, όταν η Φαίη Σκορδά έμαθε για όλα αυτά, όχι απλά "σφράγισε" την απόφασή της για τον χωρισμό αλλά και την απόφασή της να μην έχει πλέον επαφές με τον πρώην σύντροφό της.

Χωρισμός Σκορδά - Ηλιόπουλου

Όλα αυτά, τονίζουμε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Ciao.

Η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, έχει κρατήσει σιγή ιχθύος για το συμβάν και προχωρά την ζωή της σα να μην έχει αλλάξει τίποτα, ή τουλάχιστον έτσι δείχνει πως κάνει προς τα έξω.