Νάντια Μπουλέ: Η φωτογραφία της με μαγιό λίγο πριν γεννήσει

Έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Η φωτογραφία της με μαγιό λίγο πριν γεννήσει

Η Νάντια Μπουλέ που ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το παιδάκι της, έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα, μερικές εβδομάδες πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά. Η τραγουδίστρια με τον Γιώργο Ισαάκ, θα αποκτήσουν κοριτσάκι, όπως απέκτησε και η Μαριά Ηλιάκη.

Οι αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι πολλές και στις περισσότερες μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Η ίδια διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή της και αυτό φαίνεται.

Πριν μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της όπου πόζαρε με το μαγιό της, δείχνοντας μας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Νάντιας Μπουλέ με μαγιό

Νάντια Μπουλέ φωτογραφία με μαγιό

«Μέχρι τον έκτο μήνα η εγκυμοσύνη μου δεν φαινόταν»

Η Νάντια Μπουλέ επικοινώνησε με την εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στην απόφασή της να την κρατήσει κρυφή για λίγο καιρό καθώς και στη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική.

«Μπαίνω στον μήνα μου. Το δωμάτιο το τελειώνω αυτές τις μέρες, τα βασικά είναι στη θέση τους. Η εγκυμοσύνη στο πρακτικό της κομμάτι ήταν πολύ βατή. Δε σταμάτησα ποτέ τα γυρίσματα. Μέχρι το τέλος της χρονιάς σίγουρα θα κάνω focus στη μπέμπα. Από τη νέα χρονιά θα αρχίσω να βλέπω πως είναι τα πράγματα. Ας ελπίσουμε να έχουν ανοίξει όλα.

Με τα γυρίσματα ερχόμουν σε επαφή με πολύ κόσμο, αλλά η παραγωγή μας, κράτησε όλο το πρωτόκολλο. Προσέχαμε πάρα πολύ και όταν τους είπα για την εγκυμοσύνη με πρόσεχαν ακόμη περισσότερο. Ήθελα και θέλω να αποφύγω να κολλήσω. Νωρίτερα το ήξερε μόνο ο σκηνοθέτης μας, γιατί τον είχα ενημερώσει από την αρχή. Δεν το ήξεραν οι συνάδελφοι, γιατί εγώ ήθελα να νιώσω καλά με αυτό.

Μέχρι τον έκτο μήνα δεν φαινόνταν τίποτα. Και ξαφνικά μετά από μια εβδομάδα κενό από τα γυρίσματα, μόλις γύρισα δεν κρυβόταν. Η Φιλαρέτη Κομνηνού σοκαρίστηκε. Προσέχω τη διατροφή μου. Ήθελα όσο γίνεται να γίνει πιο ομαλά αυτή η διαδρομή. Έχω πάρει 7,5 κιλά. Ο σύντροφός μου είναι κάποιος πιο συνειδητοποιημένος από μένα. Έχει μπει με πολύ έντονο συναίσθημα σε αυτό και νομίζω θα είναι καταπληκτικός» είπε, μεταξύ άλλων, η Νάντια Μπουλέ.