Παναγιώτα Βλαντή: Δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το γάμο της

Τα πρώτα λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παναγιώτα Βλαντή: Δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το γάμο της

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η αγαπημένη ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας κάτω από άκρα μυστικότητα με τον σύντροφό της, Γιάννη Βλάχο.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπο με 50 καλεσμένους σε μία παραμυθένια τελετή. Με φόντο τα απαράμιλλα τοπία και τα νησιωτικά έθιμα η νύφη έφτασε απαστράπτουσα με καΐκι στο εκκλησάκι και στις φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο Happy Day το διάπλατο χαμόγελό της μαρτυρά την ευτυχία της στο πλευρό του αγαπημένου της, Γιάννη Βλάχου.

Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram από το γάμο της

Πριν μερικές ώρες η Παναγιώτα Βλαντή δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το γάμο της, όπου έλαμπε. Μπορεί να ήθελε να το κρατήσει κρυφό, όμως έγινε γρήγορα γνωστό και οι ευχές που δέχτηκε είναι δεκάδες.

«…Αμέτρητες οι ευχές σας…Σας ευχαριστώ πολύ όλους. #weddingdress #ydra #island #summer2021 #happymoments #blacknwhite #photo #photoshooting», έγραψε η Παναγιώτα Βλαντή στην λεζάντα της.

Παναγιώτα Βλαντή φωτογραφία από το γάμο

«Έχω σκεφτεί και να υιοθετήσω ένα παιδάκι»

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Roomies” και μέσα σε όλα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Η δημοφιλής ηθοποιός που έκανε και μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της είπε χαρακτηριστικά: “Το αν θα κάνεις οικογένεια στο ορίζει και ο σύντροφός σου. Εγώ ήθελα αλλά δεν είχα αυτό το άγχος “αχ να το κάνω”. Ήθελα πάντα να έρθει εκείνος που θα με κάνει να πω “ναι, θέλω πολύ”. Έχει έρθει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου.

Υπάρχει περίπτωση να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Έχω σκεφτεί και να υιοθετήσω ένα παιδάκι. Μπορεί να το έκανα. Ποιος μεγαλώνει ένα παιδί έχει σημασία και πώς το μεγαλώνει.

Είμαι ρομαντική στη σχέση μου αλλά δεν ζηλεύω. Στενοχωριέμαι πολύ όταν πέσει κάτι στην αντίληψή μου αλλά από σεβασμό στον άλλον δεν μπορώ να του κάνω σκηνή”, κατέληξε η Παναγιώτα Βλαντή.