Καίτη Γαρμπή: Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ - Ποζάρει εντελώς άβαφη στον φακό

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καίτη Γαρμπή: Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ - Ποζάρει εντελώς άβαφη στον φακό

Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά η Καίτη Γαρμπή, η οποία θέλησε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που φέτος την απολαμβάναμε στον ρόλο του κριτή του House of Fame, είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της, ενώ πριν μερικές μέρες είχε και τα γενέθλια της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσιεύσει μια φωτογραφία εντελώς άβαφτη και φυσικά, απολαμβάνοντας τη δροσιά του air-condition στο σπίτι της.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή

Στην λεζάντα της ανάρτησης η Καίτη Γαρμπή έγραψε:“Λίγη ξεκούραση γιατί έρχονται πρόβες. Γι αυτό κι ακόμα άσπρη και όσο για δροσιά…καλό είναι και το αιρ-κοντίσιον”.

Καίτη Γαρμπή ποζάρει εντελώς άβαφη στον φακό

«Ντροπή! Δε θα στήριζα ποτέ τέτοιες...»

Έξαλλη έγινε η Καίτη Γαρμπή με ένα περιστατικό που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έσπευσε να πάρει θέση, όπως άλλωστε έχει κάνει και με άλλα θέματα που αφορούν την κοινωνία και όχι μόνο. Όπως για παράδειγμα, η ανάρτηση που είχε κάνει μετά το περιστατικό με τον 22χρονο στην Νέα Σμύρη.

Συγκεκριμένα, από χθες 12/6 κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας, και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με πολλούς χρήστες των social media να το έχουν κάνει αναπαραγωγή και να ξεσπούν.

Στο εν λόγω βίντεο - διαφημιστικό σποτ, η γυναίκα παρουσιάζεται ως ένα κομμάτι μιας αναπαραγωγικής διαδικασίας με επιπτώσεις στη «δημοσιονομική» πολιτική μιας χώρας, χωρίς το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης. Την ώρα που προσπαθούμε να πάμε μπροστά, η κίνηση αυτή μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω.

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία προσκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες να συμμετάσχει στο Συνέδριο, μόλις είδε το διαφημιστικό που έφτιαξαν, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως δεν στηρίζει τέτοιου είδους απόψεις.

«Πριν από μερικές εβδομάδες που ζητήθηκε από τον γυναικολόγο που με βοήθησε μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης να φέρω στον κόσμο το παιδί μου, να κάνω ένα βίντεο όπου θα απευθύνω πρόσκληση για το συνέδριο γονιμότητας. Επειδή του χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη, δέχτηκα να το κάνω.

Πριν από λίγο όμως, είδα το προωθητικό βίντεο και εξεπλάγην. Εδώ παρουσιάζουν τη γυναίκα σαν ένα κομμάτι της αναπαραγωγικής διαδικασίας χωρίς το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης. Ντροπή! Δε θα στήριζα ποτέ τέτοιες προσεγγίσεις και εννοείται πως εγώ και Διονύσης δεν θα είμαστε εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή σε insta story της.

Καίτη Γαρμπή 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας