Σπάνια εμφάνιση του Νίκου Μουρατίδη σε γνωστό μαγαζί στον Πειραία

Εμφανώς αδυνατισμένος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σπάνια εμφάνιση του Νίκου Μουρατίδη σε γνωστό μαγαζί στον Πειραία

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στον Πειραιά και τελειώνοντας το σχολείο ανακάλυψε ότι δεν ήθελε να κάνει τίποτα άλλο από το να σπουδάσει σκηνοθεσία κινηματογράφου. Στα 19 του απέκτησε την «ανεξαρτησία» του φεύγοντας από το πατρικό στην Νίκαια και μετακομίζοντας στην Αθήνα. Ήταν επιθυμία του να δουλεύει και να σπουδάζει ταυτόχρονα.

Οι δουλειές πού έκανε ο Νίκος Μουρατίδης παράλληλα με την σχολή σκηνοθεσίας Λυκούργου Σταυράκου ήταν καλλιτεχνικής φύσεως. Διαφημιστικά γραφεία με προσφερόμενες εκπομπές στο ραδιόφωνο, και τηλεοπτικά προγράμματα. Έτσι γνωρίστηκε με ανθρώπους της τηλεόρασης και των εταιριών δίσκων και τελειώνοντας την σχολή βρέθηκε να δουλεύει στο τμήμα δημοσίων σχέσεων της PolyGram, βοηθός του Ζακ Μεναχέμ.

Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα τον ζήταγαν από την CBS (νυν SONY) με τον διπλάσιο μισθό από αυτό πού έπαιρνε στην POLYGRAM. Έτσι,δούλευε από την μια για τον Michael Jackson και το Thriller, τους Police, τον Bryan Adams, την Bonnie Tyler και διάφορους άλλους, και από την άλλη για τον Πανταζή, την Άντζελα Δημητρίου, τον Άγγελο Διονυσίου αλλά και για τον Θάνο Μικρούτσικο ή τον Βλάση Μπονάτσο.

Τον Σεπτέμβριο του 1987 μέχρι και το 1992 επέστρεψε στην PolyGram αυτή τη φορά σαν υπεύθυνος ξένου ρεπερτορίου. Μετά ακολούθησαν ραδιοφωνικές παραγωγές, πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, η συγγραφή παιδικού βιβλίου, συμμετοχή σε reality-talent show, ενώ ποτέ δεν σταμάτησε να ασχολείται με το managment πολλών καλλιτεχνών.

Σήμερα, εν έτει 2021 ο Νίκος Μουρατίδης έχει αποφασίσει να κρατήσει χαμηλό προφίλ, με ελάχιστες εμφανίσεις στην τηλεόραση και γενικά σε μέρη που γνωρίζει πως υπάρχουν κάμερες.

Ωστόσο, πρόσφατα εθεάθη σε νέο στέκι στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο, το 3 Monkeys. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ευδιάθετος και διασκέδασε με φίλους και γνωστούς. Χαμογελαστός, όπως θα δείτε στο στιγμιότυπο που ακολουθεί παρακάτω, φωτογραφήθηκε με τους υπεύθυνους του μαγαζιού και όπως δήλωσε και ο ίδιος στα social media "Ήταν υπέροχη βραδιά."

Ο Νίκος Μουρατίδης στο 3 Monkeys

Νίκος Μουρατίδης

Το 3 Monkeys άνοιξε τις πόρτες του πριν από μια εβδομάδα και έχει γίνει πλέον η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του κόσμου. Καλό φαγητό και μοναδικά κοκτέιλ αποτελούν αναμφίβολα έναν πολύ καλό λόγο για να το επισκεφτεί ένας νότιος που αγαπά την ποιοτική διασκέδαση ανεξαρτήτως ηλικίας και τσέπης.

3 monkeys

Ένας μοντέρνος χώρος με «ξεσηκωτική» διάθεση και ήδη φανατικό κοινό, λοιπόν, κρατάει ζωντανό το Μικρολίμανο και σε περιμένει να τον ανακαλύψεις όλες τις ώρες της ημέρας. Για να το δοκίμασε άλλωστε ο Νίκος Μουρατίδης, κάτι θα ξέρει!

3 monkeys μικρολίμανο Πειραία

3 monkeys μικρολίμανο

Instagram: 3 Monkeys