Αγνώριστος ο Χρήστος Φερεντίνος - Φωτογραφία από τα εφηβικά του χρόνια

Καλέ Χρήστο, εσύ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστος ο Χρήστος Φερεντίνος - Φωτογραφία από τα εφηβικά του χρόνια

Ο Χρήστος Φερεντίνος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1969 στο χωριό Σκλίβανη Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Σε μικρή ηλικία πήγε με την οικογένειά του στην Αθήνα όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια στην περιοχή των Εξαρχείων. Όταν τέλειωσε το σχολείο πέρασε στο Τμήμα της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών άλλα τελικά τον κέρδισε η ενασχόληση του με τα μέσα ενημέρωσης.

Το 1989, ξεκίνησε να εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Αθήνα 9.84 ενώ λίγο καιρό μετά ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στο ίδιο κανάλι το 1993 ξεκίνησε να παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή Άκου να Δεις η οποία είχε μεγάλη επιτυχία εκείνα τα χρόνια με τον παρουσιαστή να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον κόσμο.

Στις αρχές του 2014 βρίσκεται στον ALPHA όπου αναλαμβάνει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Άκου τι Είπαν!. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας της εκπομπής δημιουργήθηκε και βραδινή έκδοση αυτής με τίτλο Άκου τι Είπαν Βραδιάτικα!.

Το τηλεπαιχνίδι συνεχίστηκε τις σεζόν 2014 - 2015 και 2015 - 2016. Τις σεζόν 2016 - 2017, 2017 - 2018 και 2018 - 2019 παρουσίαζε το Deal στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha που ήταν και το τηλεπαιχνίδι που τον καθιέρωσε. Τη σεζόν 2019 - 2020 θα παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι Πάνω Κάτω και πάλι στον Alpha. Τον Ιανουάριο του 2020, από την συχνότητα του Alpha, ξαναπαρουσιάζει τον τέταρτο κύκλο του Deal, το οποίο χτυπά κόκκινο σε τηλεθέαση!

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι επίσης ένας πολύ ενεργός χρήστης των social media. Πρόσφατα δημοσίευσε στον λογαριασμό του ένα story στο οποίο απεικονίζεται αυτός στην εφηβική του ηλικία κι έχουμε να πούμε πως είναι... αγνώριστος!

Πώς ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος στο παρελθόν

Φερεντίνος Χρήστος