Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη φωτογραφία με τα δίδυμα μέσα από το σπίτι

Ότι έχει κοιμίσει τις μικρούλες στα κρεβατάκια τους και δηλώνει εξουθενωμένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη φωτογραφία με τα δίδυμα μέσα από το σπίτι

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο τους καρπούς του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη, δυο πανέμορφα δίδυμα κοριτσάκια.

Μόλις το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο - δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ - και εννοείται πως ο Σάκης Τανιμανίδης σαν κλασικός χαζομπαμπάς έκανε χαμό στο μαιευτήριο αφού κέρασε όλους τους δημοσιογράφους γλυκά.

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», είπε η Χριστίνα Μπόμπα φανερά συγκινημένη στις πρώτες δηλώσεις ενώ ο Σάκης πρόσθεσε:

«Η σκηνή που είδα τη Χριστίνα να θηλάζει τις δίδυμες κόρες μας ήταν η πιο συγκινητική της ζωής μου».

Πλέον η Χριστίνα έχει ξεκινήσει να φτιάχνει την καθημερινότητά της στο σπίτι με τις μικρές και το πρωί της Τρίτης δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που φαίνονται οι μικρές να κοιμούνται στα καρεκλάκια τους και η Χριστίνα άβαφη να δηλώνει "εξουθενωμένη μητέρα".

Η Χριστίνα Μπόμπα με τις δίδυμες

Χριστίνα Μπόμπα δίδυμες

Να προσθέσουμε πως το όνομα που θα δώσουν στις μικρές παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, έχει πάθει και στα δύο χέρια Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα, κάτι που είναι πολύ συνηθισμένο στις εγκύους.

Χριστίνα Μπόμπα δυσκολίες στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ένα από τα πλέον συχνά προβλήματα των χεριών, ιδιαίτερα στις γυναίκες, είναι το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα. Η πρώτη περιγραφή του συνδρόμου ανάγεται στον James Pajet το 1863. Έκτοτε πολλοί συγγραφείς ασχολήθηκαν με το θέμα μέχρι τις μέρες μας αναλύοντας την αιτιολογία, τη συμπτωματολογία και τη θεραπεία του συνδρόμου.

Το μέσο νεύρο του χεριού πορεύεται κατά μήκος της παλαμιαίας επιφάνειας του αντιβραχίου και καταλήγει στα δάκτυλα, αφού διέλθει διά του καρπιαίου σωλήνα. Ο καρπιαίος σωλήνας είναι οστεοϊνώδης σωλήνας και το έδαφός του αποτελούν τα οστά του καρπού και την οροφή του ο εγκάρσιος σύνδεσμος του καρπού. Το περιεχόμενό του, εκτός από το μέσο νεύρο, είναι οι 9 τένοντες που εκτελούν τις κινήσεις κάμψεως των δακτύλων και του αντίχειρα. Ο σωλήνας είναι ανένδοτος και οποιαδήποτε αύξηση του όγκου των περιεχομένων ιστών οδηγεί αναπόφευκτα σε πίεση του μέσου νεύρου, που είναι και το πιο ευπαθές.

Τα συμπτώματα εκδηλώνονται κυρίως με μούδιασμα στα δάκτυλα που νευρώνονται από το μέσο νεύρο και στο μισό παράμεσο. Τα δάκτυλα που εμπλέκονται περισσότερο, είναι ο δείκτης και ο μέσος. Στην αρχή το μούδιασμα έρχεται και παρέρχεται, ενώ αργότερα γίνεται μόνιμο και εμφανίζεται κυρίως τις πρωινές ώρες και πολλές φορές ξυπνά τον πάσχοντα. Τα συμπτώματα αυτά για άγνωστο λόγο υποχωρούν ή βελτιώνονται με την ανύψωση του μέλους και επιδεινώνονται σε καταστάσεις όπου ο καρπός βρίσκεται σε κάμψη, όπως στην οδήγηση, ακόμα και στο διάβασμα της εφημερίδας. Συχνά εμφανίζεται πόνος κεντρικότερα του καρπού, στη μεσότητα του αντιβραχίου και στον αγκώνα, ενώ μερικές φορές μπορεί να φτάσει μέχρι τον βραχίονα και τον ώμο. Υπαισθησίες ή παραισθησίες μπορεί να υπάρχουν σε ολόκληρο το χέρι και η απώλεια της αισθήσεως οδηγεί σε αδυναμία σταθερής σύλληψης, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα αντικείμενα από το χέρι. Μυϊκή αδυναμία και ατροφίες εμφανίζονται σε παραμελημένες καταστάσεις και εκδηλώνεται με αδυναμία πλήρους χρησιμοποιήσεως του αντίχειρα.