Έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά στα 59 του ο Τζώνυ Θεοδωρίδης

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά στα 59 του ο Τζώνυ Θεοδωρίδης

Την πατρότητα για τρίτη φορά απολαμβάνει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από σειρές της δεκαετίας του ’80 αλλά και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου απέκτησε ένα κοριτσάκι.

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το Facebook, αναρτώντας μια φωτογραφία της εγκυμονούσας συζύγου του, Σύλβιας Δημητρακοπούλου και της πρώτης τους κόρης. «Σας ευχαριστώ πολύ για το σημερινό δώρο. Ήρθε και η άλλη αδερφούλα».

Στη συνέχεια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μια φωτογραφία της νεογέννητης Δανάης, όπως θα είναι το όνομά της. «Ρε δεν σας ξέρω, αλλά ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σας, θα τα πούμε μόλις βγω από εδώ που με έχουν κρυμμένη… Φιλιά Δανάη» έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα. Ενώ, έγκυος για δεύτερο φορά είναι και κορυφαία τραγουδίστρια.

Τζώνυ Θεοδωρίδης έγινε μπαμπάς

Ποιος είναι ο Τζώνυ Θροδωρίδης

Γεννήθηκε στο Λίβανο, όπου και έζησε τα πρώτα εφτά χρόνια της ζωής του. Η μητέρα του ήταν Ελληνίδα και ο πατέρας του Λιβανέζος. Μετά τον χωρισμό των γονιών του εγκαταστάθηκε με την μητέρα του στην Αθήνα, αρχικά΄στο Αιγάλεω και έπειτα στην πλατεία Αμερικής. Το πραγματικό του όνομα είναι Ζαν Πιέρ Καϊρούς. Το καλλιτεχνικό του επώνυμο, το Θεοδωρίδης, είναι το επώνυμο του Έλληνα παππού του.

Εμφανίσθηκε στην πρώτη ταινία μικρού μήκους του Βασίλη Μαζωμένου και σε πολλές ταινίες της μεγάλης οθόνης από την αρχή της δεκαετίας του '80, ενώ ερμήνευσε χαρακτηριστικούς ρόλους και σε τηλεοπτικές σειρές, κυρίως του Νίκου Φώσκολου κατά τη δεκαετία του '90, από τους οποίους έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό. Με αφορμή, ωστόσο, την προβολή στο εξωτερικό κάποιων επεισοδίων αυτών των σειρών, ο ηθοποιός ενεπλάκη σε δικαστική διαμάχη με το σκηνοθέτη, διεκδικώντας μερίδιο αμοιβής του για πνευματικά δικαιώματα, το οποίο δεν του καταβλήθηκε.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος και πλέον είναι επιχειρηματίας (είχε ένα μπαράκι στην Αγία Παρασκευή μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο και όταν έκλεισαν την επιχείρηση, ο ηθοποιός δραστηριοποιήθηκε μόνος στο Χαλάνδρι όπου το 2013 εγκαινίασε ένα καφέ μπαρ, το οποίο έχει γίνει στέκι καλλιτεχνών)

Παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία με τη Βίκυ Πουλάκη με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μελίτα. Στα τέλη του 2015 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με την γιατρό σύντροφό του.