Χριστίνα Τσιλιγκίρη: Εντυπωσιακή στο κόκκινο χαλί των MAD!

Χριστίνα Τσιλιγκίρη: Εντυπωσιακή στο κόκκινο χαλί των MAD!

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» στα MAD VMA την Παρασκευή 25 Ιουνίου στην Τεχνόπολη βρισκόταν η πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία του Βασίλη Ζούλια, που αναδείκνυε και με το παραπάνω την καλλίγραμμη σιλουέτα της, και κοσμήματα με την υπογραφή του Περικλή Κονδυλάτου, που απογείωσαν το outfit, ξεχώρισε περπατώντας στο κόκκινο χαλί, τραβώντας –εύκολα– όλα τα βλέμματα πάνω της.

Χριστίνα Τσιλιγκίρη πρόεδρος σεφ

Φινετσάτη γυναίκα και με στυλ, λίγο πριν από την είσοδό της έκανε δηλώσεις στην κάμερα του MEGA, που κάλυψε την εκδήλωση. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το υπέροχο βράδυ Παρασκευής στα ΜAD VMA στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών αποτέλεσε μια ευχάριστη ανάσα, διασκέδασης και ψυχαγωγίας στον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα», ενώ παράλληλα τόνισε τη σημασία του εμβολιασμού, ώστε να πραγματοποιούνται αντίστοιχες μουσικές εκδηλώσεις.

Τέλος, έδωσε τα συγχαρητήριά της στους διοργανωτές για την άψογη εκτέλεση των acts, καθώς και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες της βραδιάς.