Μαρία Ηλιάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία που θηλάζει την κόρη της

Έγινε χαμός στο instagram με τα σχόλια από κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ηλιάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία που θηλάζει την κόρη της

Κι ενώ οργιάζουν οι φήμες για το επαγγελματικό της μέλλον, η Μαρία Ηλιάκη που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media φροντίζει να υπενθυμίζει καθημερινά στους followers της πως προτεραιότητα έχει την οικογένειά της και συγκεκριμένα την νεογέννητη κόρη της.

Πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κάνει το πιο όμορφα πράγμα που έχει φτιαχτεί να κάνει η γυναίκα: να θηλάζει.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

Η φωτογραφία συνοδευόταν από την λεζάντα "Τα πρωινά μας ...και τα μεσημέρια μας και τ’απογευματα μας ...και τα βραδιά μας"

Ενώ πολλοί κατακρίνουν τον δημόσιο θηλασμό, τα σχόλια από κάτω ήταν σχόλια αγάπης και εκτίμησης.

Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να επαναφέρει το σώμα της σε καλή φυσική κατάσταση

«Είχαμε ανοίξει μια κουβέντα για το τι θεωρώ πως βοήθησε το σώμα μου πριν και μετά την εγκυμοσύνη, για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση. Σας είπα για τη διατροφή. Σίγουρα ο θηλασμός παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Βοηθάει πολύ το σώμα να επανέλθει. Και επίσης, αυτό που θεωρώ πως εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ πριν και μετά την εγκυμοσύνη, είναι το πιλάτες. Πριν γνωρίσω τη Μάντη Περσάκη δεν πίστευα ποτέ ότι το πιλάτες μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα στο σώμα. Είχα κάνει τα πάντα.

Αυτά που είδα στο σώμα μου με το πιλάτες, πραγματικά είναι εντυπωσιακά. Το πιλάτες είναι για μένα η τέλεια μορφή άσκησης, γιατί δίνει στο κάθε σώμα αυτό που κάθε σώμα έχει ανάγκη. Κι αν το κάνεις σωστά, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάθεις τίποτα. Για αυτό το αγαπώ τόσο πολύ και δεν το σταμάτησα ούτε στην εγκυμοσύνη. Από τον 4ο μήνα και μετά έκανα ελαφριές ασκησούλες, αλλά έκανα πιλάτες και στην εγκυμοσύνη, το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.