Συγκινεί η Νατάσα Σκαφίδα: «Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη...»

Η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί η Νατάσα Σκαφίδα: «Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη...»

Λίγες ημέρες μετά την βάφτιση του γιου τους, η Νατάσα Σκαφίδα και ο Γιάννης Βαρδής βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Love It, όπου μίλησαν για τα παιδιά τους και όχι μόνο. Το ζευγάρι που κρατάει την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν άκρως αποκαλυπτικό.

Αρχικά, ο τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια του Γιάννη Βαρδή, λέγοντας πως ακόμη και μετά από 7 χρόνια δεν το έχει ξεπεράσει. «Έχουμε ταιριάξει από την αρχή, είμαστε πολύ αγαπημένοι. Τα έχουμε βρει, είμαστε μαζί αρκετά χρόνια. Δεν γνώριζα ότι μπορώ να γίνω γονιός, κανείς δεν το ξέρει. Από τη στιγμή που έγινα πατέρας είδα πόσο μου ταιριάζει ο ρόλος και όντως τώρα μετά από κάποια χρόνια θεωρώ ότι είμαι γεννημένος για να είμαι μπαμπάς. Είμαι εξαιρετικά ενεργός, από το πρωί ως το βράδυ.

Τα είχα αφήσει όλα έξω από το κεφάλι μου, αλλά τη στιγμή που είμαστε μέσα στον Ναό μόλις άκουσα το όνομα Αντώνης συγκινήθηκα πάρα πολύ. Ήταν συγκλονιστικό, μοναδικό. Αντήχησε σε όλη την εκκλησία το όνομα του πατέρα μου. Ήταν φοβερό, δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι βρίσκεται κοντά μας, το εύχομαι, το ελπίζω. Η απώλεια είναι απώλεια, έχουν περάσει σχεδόν 7 χρόνια και δεν το έχω ξεπεράσει. Τον έχω μέσα μου και τον κουβαλάω. Είναι μια πληγή που είναι πάντα ανοιχτή. Γλυκαίνει ο πόνος με τον χρόνο, αλλά δεν αλλάζει».

Η αποκάλυψη της Νατάσας Σκαφίδα για την επιλόχειο κατάθλιψη

«Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη. Έτυχε τότε να χάσω και τον παππού μου, την περίοδο που ήρθε στη ζωή ο γιος μας. Ο Γιάννης ήταν δίπλα μου και αυτό με βοήθησε, ώστε να μπορέσω να το καταπολεμήσω μόνη μου με την οικογένεια μου, χωρίς να χρειαστώ κάτι παραπάνω. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα», εξομολογήθηκε.

Οι δηλώσεις και οι φωτογραφίες από την βάπτιση της οικογένειας Βαρδή

«Δεν πίστευα ότι θα συγκινηθώ, αλλά όταν είπε ο παπάς το όνομα… Μου αρέσει που υπάρχει φυσική συνέχεια και είμαι χαρούμενος που νονός είναι ο Αντώνης Ρέμος, που ήταν κολλητοί με τον πατέρα μου και ήθελα πολύ να γίνει νονός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής και συνέχισε:

Γιάννης Βαρδής

«Θέλω ο γιος μου να είναι ταπεινός και να έχει αξιοπρέπεια σαν τον πατέρα μου».

Αναφορικά με το Survivor: «Άργησα να πάω. Έγινε μια κουβέντα, είπα ότι να το δούμε λίγο αργότερα, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε. Αν μου ξαναγίνει πρόταση θα το σκεφτώ πιο ώριμα. Θα πήγαινα κριτική επιτροπή σε ένα μουσικό reality».

Γιάννης Βαρδής Σκαφιδά βάπτιση γιου

Σχετικά με τον Τριαντάφυλλο: «Ήταν η πιο ευχάριστη νότα μέσα στο ταξίδι», είπε, ενώ η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφίδα δήλωσε στο πλευρό του, σε περίπτωση που αποφασίσει να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο τη νέα σεζόν.