Αντελίνα Βαρθακούρη: Η απάντηση της στην κόντρα Τσαλίκη - ΣΚΑΙ

«Σχολιάζω πάντα πράγματα τα οποία...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντελίνα Βαρθακούρη: Η απάντηση της στην κόντρα Τσαλίκη - ΣΚΑΙ

Το πρωί της Τρίτης, η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ δεν δίστασε να σχολίασε και την κόντρα του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Οι δηλώσεις της Αντελίνας Βαρθακούρη

«Έχω ένα συμβόλαιο που τρέχει με τον ΣΚΑΪ, σέβομαι το συμβόλαιό μου, το τιμώ. Θα τα δείτε και θα τα μάθετε όλα στην πορεία. Προέχει η κουβέντα με το κανάλι, προέχει το κανάλι, αυτό θα ανακοινώσει το οτιδήποτε».

Για την κόντρα του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκη είπε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Σχολιάζω πάντα πράγματα τα οποία γνωρίζω καλά και αυτό είναι κάτι που αφορά το κανάλι και τον Γιώργο Τσαλίκη. Οπότε, ας μιλήσουν αυτοί».

«Αυτή η εκπομπή δεν ήταν για εκείνον»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν από παρουσιάστρια και πάνελ. Μεταξύ άλλων λοιπόν, αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς οραματίζεται την επόμενη σεζόν την εκπομπή της, η Αντελίνα απάντησε: «Θα απαντήσω ειλικρινά, βέβαια δεν είναι εδώ ο Χάρης και θα μου άρεσε να ήταν μπροστά… Νομίζω αυτή η εκπομπή δεν ήταν για τον Χάρη, δεν ήταν κάτι το οποίο ένιωσα εγώ ότι τον Χάρη τον γέμισε, έβγαλε το ταμπεραμέντο του, παρόλο που είχαμε και το μουσικό κομμάτι. Ήταν ξεχωριστό, που ακόμα και δεν ήταν εύκολο. Παρόλα αυτά το έφτιαξε όμορφα και ήταν ένα κομμάτι που έδωσε στην εκπομπή».

«Στο υπόλοιπο κομμάτι τον βλέπω μαζεμένο. Είμαι εγώ από δίπλα και ξέρεις θα μου πουν “τον έχεις ευνουχίσει, δεν τον αφήνεις να μιλήσει”. Δεν ισχύει, γιατί εγώ θέλω να είμαι προστατευτική απέναντί του. Ο δημόσιος λόγος μας έχει αξία και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Επειδή λοιπόν, είναι παρορμητικός, πάντα είμαι λίγο σε επιφυλακή», ανέφερε, λίγο μετά την αποκάλυψη που έκανε για τον ALPHA και το πρόσωπο που όσο βρισκόταν στο κανάλι την βασάνιζε καθημερινά.