Justin Bieber: Στην Μήλο με πανάκριβο σκάφος και δύο σωματοφύλακες

Τράβηξε όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Justin Bieber: Στην Μήλο με πανάκριβο σκάφος και δύο σωματοφύλακες

Τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά συνεχίζουν ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγος του, Χέιλι Μπάλντουιν, με το ζευγάρι αυτή τη φορά να βρίσκεται στη Μύλο.

Παρόλο που προσπαθούν να είναι διακριτικοί, το Mykonos Live TV κατάφερε να εξασφαλίσει μερικά αποκλειστικά πλάνα.

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε την ώρα, που ο 27χρονος ποπ σταρ αποβιβαζόταν με την αγαπημένη του στην Μήλο με ένα πολυτελές σκάφος 55 μέτρων, συνοδευόμενος από δύο σωματοφύλακες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos TV το ζευγάρι νοικιάζει το tender για 250.000 ευρώ την εβδομάδα. Κατά την παραμονή τους στο νησί, το ζευγάρι επισκέφτηκε τα γραφικά χωριά και τις παραδοσιακές ψαροταβέρνες, ενώ δεν δίστασαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους με το κοινό τους στο Instagram.

Το πανάκριβο σκάφος με το οποίο εθεάθη ο τραγουδιστής δεν ταιριάζει απόλυτα στον «ταπεινό» τρόπο, με τον οποίο επέλεξε να περάσει τις διακοπές του, όμως αυτή ήταν και η μοναδική «χλιδάτη» εμφάνιση που έκανε.

Πριν καταλήξουν στο νησί της Αφροδίτης, εκείνος και η Χείλι έκαναν μία μίνι κρουαζιέρα στο Αιγαίο, περνόντας από την Μύκονο, την Πάρο, την Ίο και τα Κουφονήσια.

Η συνάντηση του Justin Bieber με τον Εμανουέλ Μακρόν

Οι Justin Bieber και Hailey Baldwin συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Η επίσκεψη του ζεύγους Bieber τη Δευτέρα, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, την επίσημη κατοικία του προέδρου της Γαλλίας στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, 21η Ιουνίου.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής καθιερώθηκε το 1982 στη Γαλλία και τιμάται κάθε χρόνο με πλήθος εκδηλώσεων σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η Σοαζίγκ ντε λα Μουασονιέρ, επίσημη φωτογράφος του Γάλλου προέδρου κοινοποίησε σειρά φωτογραφιών από τη συνάντηση του Καναδού σούπερσταρ της ποπ και της συζύγου του με τον Εμανουέλ Μακρόν και την πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν.

Ο Καναδός τραγουδιστής, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες φοράει κοστούμι και αθλητικά παπούτσια και αγκαλιάζει τη Μπριζίτ Μακρόν.