Gal Gadot: Γέννησε η καλλονή Wonder Woman

Έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Gal Gadot: Γέννησε η καλλονή Wonder Woman

Ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο πριν μερικές ώρες η Wonder Woman, Gal Gadot, η οποία έχει ήδη αποκτήσει αλλά δύο παιδάκια.

Το κοριτσάκι της έχει αποκαλύφθει πως πρόκειται να πάρει το όνομα Daniella και η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους την ευχάριστη αυτή είδηση, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια οικογενειακή φωτογραφία με το νεογέννητο, τον 46χρονο σύζυγό της, Yaron Varsano και τα άλλα δύο τους παιδιά, την 9χρονη Alma και την 4χρονη Mava.

Η ίδια τον περασμένο Απρίλιο αποκάλυψε ότι είναι έγκυος και πως περιμένει κορίτσι ενώ οι φήμες υπήρχαν ήδη από τον Μάρτιο αφού στις Χρυσές Σφαίρες εμφανίστηκε με ένα αρκετά φαρδύ φόρεμα, ενώ έγκυος για δεύτερη φορά είναι και η Cardi B!

Η τρυφερή ανάρτηση της Gal Gadot για τον ερχομό του τρίτου παιδιού της

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την πανέμορφη Wonder Woman, Gal Gadot

Η Γκαλ Γκαντότ-Βαρσάνο (εβραϊκά: גל גדות‎‎, 30 Απριλίου 1985) είναι Ισραηλινή ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και μοντέλο. Περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Wonder Woman στις ταινίες του Εκτεταμένου Σύμπαντος της DC: Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης (2016) και Wonder Woman (2017), ενώ συμπρωταγωνίστησε και στην ταινία της DCEU: Η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης Άλλος της γνωστός ρόλος ήταν ως Gisele Yashar στο franchise The Fast and the Furious.

Γεννημένη στο Πετάχ Τίκβα, ξεκίνησε, αρχικά, στρατιωτική καριέρα, η οποία σταμάτησε όταν ήταν 20 ετών. Στα 18 της ωστόσο, ασχολήθηκε παράλληλα και με το μόντελινγκ, κερδίζοντας το 2004, τον τίτλο της Μις Ισραήλ. Μετά τα 20 της, παρακολούθησε μαθήματα νομικής.

Μερικά χρόνια χωρίς επιτυχία στον κινηματογράφο πέρασαν έως το 2009, όπου ήρθε η πρώτη της μεγάλη επιτυχία με το 4ο franchise The Fast and the Furious. Η Γκαντότ είναι παντρεμένη, από το 2008 κι έχει αποκτήσει και δύο κόρες.