Επιτέθηκαν στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη με γκαζάκια

Τα ξημερώματα της Τετάρτης - Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιτέθηκαν στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη με γκαζάκια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μήνας Καραμήτρου στην τηλεόραση του OPEN, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 4 τα ξημερώματα έξω ακριβώς από το σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Πρετεντέρης είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

«Ο Γιάννης Πρετεντέρης φτάνει, σε σημεία γελοιότητας...»

Βρέθηκε στο στόχαστρο στο παρελθόν, ξανά. Μια ξαφνική επίθεση δέχτηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήθηκαν για το πρόσωπό του να είναι κάθε άλλο παρά κολακευτικοί.

Όλα διαδραματίστηκαν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «La Biri Biri» το 2016, η Ελένη Αυλωνίτου, η οποία μεταξύ άλλων, σχολίασε τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Αντώνης Σρόιτερ, τ

«Νομίζω ότι ο Γιώργος Αυτιάς μου έχει αδυναμία ίσως επειδή του …μπαίνω περισσότερο, του δίνω δυνατότητα να πει τα δικά του. Αλλά αυτό που δεν ξέρει ο κύριος Αυτιάς είναι ότι, ή μάλλον δεν κατανοεί εκείνη τη στιγμή, είναι ότι εγώ δεν ανήκω στο target group που απευθύνεται ο κύριος Αυτιάς. Νομίζω ότι η εποχή της Όλγας Τρέμη έχει περάσει. Έχει μια ιστορία… Ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει τόσο καλή πένα, τόσο καλό μυαλό και είναι πάρα πολύ καλός στη γραφή και στο μυαλό και στις γνώσεις, γιατί καταφέρνει να γίνεται μερικές φορές για να υποστηρίξει μια άποψη, πώς να το πω, να φτάνει σε σημεία γελοιότητας».