Μόνο στο Youweekly.gr: Αυτή είναι η σύντροφος του Γιώργου Γεροντιδάκη!

Ο "Μελέτης" από τις Άγριες Μέλισσες είναι φουλ ερωτευμένος - Το κρατούσαν κρυφό - Όλο το χρονικό της γνωριμίας τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόνο στο Youweekly.gr: Αυτή είναι η σύντροφος του Γιώργου Γεροντιδάκη!

Η συνεργασία τους στις “Άγριες Mέλισσες” ήταν η αφορμή για να γεννηθεί ο έρωτάς τους! Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η make up artist της σειράς Άσπα Κωνσταντοπούλου είναι ζευγάρι και το YOU έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

«Όταν μέσα από τα μάτια της βγαίνει μια φωτογραφία γεμάτη αγάπη και συναισθήματα», έγραψε πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Γεροντιδάκης κάτω από μια φωτογραφία του που ανέβασε στο Instagram από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Αστυπάλαια και μέσα σε όλη αυτή την φράση κρύβεται ο έρωτας που νιώθει για τη σύντροφό του. Αμέσως η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε πρώτο θέμα στα lifestyle sites και περιοδικά και όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του! Το YOU έκανε ρεπορτάζ, έψαξε, ρώτησε και σας απαντά επίσημα πως η αγαπημένη του τηλεοπτικού Μελέτη είναι η make up artist της δραματικής σειράς του ANT1 Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό You

Το χρονικό ενός έρωτα

 η σύντροφος του Γιώργου Γεροντιδάκη

Η γνωριμία του Γιώργου και της Άσπας έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς “Άγριες Μέλισσες” και από την αρχή είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, που στην αρχή έμεινε σε φιλικό επίπεδο. Τα γέλια, τα πειράγματα και η καθημερινή τους επαφή στα παρασκήνια του Διαφανίου έδιναν κι έπαιρναν και είδαν πως είχαν πολλά κοινά σημεία στον χαρακτήρα τους, που τους έφερναν όλο και πιο κοντά. Μέχρι που η δυνατή φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν ακόμα πιο δυνατό έρωτα.

Όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και τον περασμένο χειμώνα πήραν την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, και συγκεκριμένα στο σπίτι του ηθοποιού. Όσοι τους έχουν δει μαζί κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που όμως κρατά χαμηλούς τόνους και είναι διακριτικό μεταξύ του προκειμένου να μη γίνει στόχος στα αδιάκριτα βλέμματα.

Μπορεί το ωράριό τους να είναι αυξημένο λόγω των γυρισμάτων, αλλά το γεγονός ότι και οι δύο δουλεύουν στην ίδια παραγωγή αυτό αυτόματα τους κάνει να περνούν χρόνο μαζί, έστω και δουλεύοντας. Στα ρεπό τους επιλέγουν να κάνουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας ή, αν το επιτρέπουν τα γυρίσματα, να φεύγουν Σαββατοκύριακα σε κοντινούς προορισμούς που δεν είναι κοσμοπολίτικοι.

Το φετινό καλοκαίρι επέλεξαν να πάνε στη Νάξο και στη συνέχεια στην Αστυπάλαια, δύο αγαπημένα νησιά του Γιώργου, τα οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο και μάλιστα έχει και πολλούς φίλους εκεί. Μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα, όπου ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν των “Άγριων Μελισσών”.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ