Διονύσης Πρώιος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του Σειρηνάκη

Είναι και επίσημα πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών - Προσοχή ακολουθεί ακατάλληλη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διονύσης Πρώιος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του Σειρηνάκη

Τα είχε πει αλλά... αν δεν γινόταν δεν θα το πίστευε κανείς! Ο Διονύσης Πρώιος μετά την εμπειρία του στο MasterChef δέχθηκε πολλές επαγγελματικές προτάσεις και μια από αυτές ήταν να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία του Σειρηνάκη.

«Ο Δημήτρης Σειρηνάκης είναι φίλος μου χρόνια, μου έκανε από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις. Θα την συζητήσω τον άλλο μήνα. Είναι τιμή μου η ερωτική ταινία, είμαι ένας άνθρωπος 57 ετών.

Η ιδέα είναι να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής με ερωτικό περιεχόμενο. Δηλαδή, να συνδυάσω τα πράγματα που μου αρέσουν πολύ σε αυτή τη ζωή, να κάνω έρωτα και να τρώω. Η μαμά γελάει και λέει: «Θα κάτσουν όλες οι φίλες μου να το δουν»...», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Διονύσης Πρώιος.

Το deal όχι μόνο έκλεισε αλλά ο πρώην μάγειρας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Πρώιος σε ταινία του Σειρηνάκη

MasterChef Πρώιος ερωτικές ταινίες

Με αέρα μοντέλου στην παραλία ο Διονύσης Πρώιος του MasterChef

Με αέρα μοντέλου, φορώντας στον λαιμό του τα γούρικα κολιέ του και με το γνωστό του χαμόγελο, ο πρώην παίκτης του «MasterChef» και ιδιοκτήτης δύο πολύ γνωστών εστιατορίων και μπαρ στο κέντρο της πρωτεύουσας, Διονύσης Πρώιος, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε παραλία της Αθήνας για να απολαύσει χαλαρός τον ήλιο και τη θάλασσα.

Βέβαια, οι υπόλοιποι λουόμενοι δεν τον άφησαν να ηρεμήσει καθόλου, αφού υπήρξε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του παιχνιδιού και όλοι ήθελαν να του μιλήσουν και να τον χαιρετήσουν. Όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, ο 54χρονος Διονύσης εμφανίστηκε γυμνασμένος και με άλλον αέρα, καθώς νεαρότερος είχε ασχοληθεί για αρκετά χρόνια με τη μόδα κάνοντας φωτογραφίσεις αλλά και επιδείξεις.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Διονύσης Πρώιος MasterChef περιοδικό YOU

Χαρακτηριστικά πάντως στο σώμα του είναι τα τατουάζ, ένα με την προσωπογραφία του αδικοχαμένου γιου του Μιχάλη, καθώς και άλλα με διάφορα ρητά που εκείνος έχει επιλέξει να ακολουθεί ως στάση ζωής.

Στη σχεδόν μία ώρα που έμεινε στην παραλία είχε μαζί του και το γνωστό του σημειωματάριο, εκεί που πάντα θα ζωγραφίσει ένα προσχέδιο πριν γίνει τελικά ζωγραφικός πίνακας στο ατελιέ του. Βέβαια, κάποια στιγμή είχε πει ότι ετοιμάζει πυρετωδώς και ένα βιβλίο στο οποίο θα αναφέρει όσα έζησε στο παιχνίδι, με τον... ιντριγκαδόρικο τίτλο «Sex, drugs & rock and roll στο MasterChef 4».