Αγνώριστη η Θεοφανία Παπαθωμά στο κομμωτήριο

Ποζάρει με αλουμινόχαρτα στα μαλλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Θεοφανία Παπαθωμά στο κομμωτήριο

Λίγο χρόνο από τα επαγγελματικά της ξέκλεψε η Θεοφανία Παπαθωμά και επισκέφθηκε την κομμώτρια της με σκοπό να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή και με τις διαδικτυακές της φίλες και φίλους.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά στο κομμωτήριο

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε με αλουμινόχαρτα στα μαλλιά της, αφού είχε περάσει την βαφή.

«Οταν πηγαινεις στην υπερκαλλιτεχνη @paraskeua.elena να φτιαξεις μαλλια, περνας απο αιγυπτιακες μυησεις. Μεχρι κι η βαφη ηταν 11.1 (πυλη) Τα αποτελέσματα έρχονται υπομονη...», έγραψε χαρακτηριστικά, λίγες ημέρες μετά την συγκινητική της ανάρτηση για το τέλος των Άγριων Μελισσών.

«Είναι πάρα πολύ λυπηρό να πηγαίνει σε ένα χώρο να εργαστείς και να κινδυνεύεις»

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στον Πασχάλη Τσαρούχα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε φυσικά για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και για την συμβολή του προέδρου του ΣΕΗ, που κατέθεσε πριν μερικές μέρες και τρίτο φάκελο με καταγγελίες.

«Θλίβομαι. Σοκαρίστηκα με το μέγεθος των αποκαλύψεων για τις καταγγελίες στο θέατρο. Είναι πάρα πολύ λυπηρό να πηγαίνει σε ένα χώρο να εργαστείς και να κινδυνεύεις από τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα να αναγκάζεσαι να τις υφίστασαι και να μην μπορείς να αντιδράσεις.

Το εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να είναι προστατευμένο. Όσο καθαρίζει ο χώρος από τέτοιους ανθρώπους οδεύουμε προς το φως. Οι επίδοξοι θύτες θα φοβηθούν να προβούν σε αντίστοιχες πράξεις.

Το συζητήσαμε το θέμα στην αρχή και είναι πολύ λυπηρό και γι’ αυτόν, φαντάσου σε πόσο δύσκολη θέση είναι με όλα αυτά που διάβαζε εκεί. Ήταν χάλια για πολύ καιρό. Να τα διαβάζεις όλα αυτά με κάθε λεπτομέρεια, δεν αισθάνεσαι πολύ ωραία».