Χριστίνα Μπόμπα: Οι τρυφερές ευχές που δέχτηκε από την αδερφή της για τα γενέθλια της

Η γλυκά φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Οι τρυφερές ευχές που δέχτηκε από την αδερφή της για τα γενέθλια της

Τα γενέθλια της έχει σήμερα 30/6 η Χριστίνα Μπόμπα και το γιορτάζει στο σπίτι με την οικογένεια της, αφού πλέον η κύρια προτεραιότητα της είναι τα δίδυμα κοριτσάκια της που της έχουν κλέψει το μυαλό και την καρδιά. Από πολύ νωρίς το πρωί, φίλοι της, της εύχονται μέσω αναρτήσεων στα social media.

Ανάμεσα τους και η αδερφή της, Ελίνα Μπόμπα, που βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της, αφού οι δυο τους είναι και πολύ καλές φίλες. Μάλιστα, μετά την γέννηση των διδύμων, η Ελίνα είχε δημοσιεύσει την πιο τρυφερή φωτογραφία του ενός μωρού.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελίνας Μπόμπα για την Χριστίνα, λόγω των γενεθλίων της

«Χρόνια πολλά στην πιο γλυκιά αδερφή, φίλη και τώρα μανούλα σε όλο τον κόσμο! Σε αγαπώ πολύ!» έγραψε η Ελίνα Μπόμπα στα Instagram Stories της, για τα γενέθλια της.

Χριστίνα Μπόμπα οι ευχές από την αδερφή της για τα γενέθλια της

Η πρώτη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τα δίδυμα μέσα από το σπίτι

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο τους καρπούς του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη, δυο πανέμορφα δίδυμα κοριτσάκια.

Μόλις το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο - δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ - και εννοείται πως ο Σάκης Τανιμανίδης σαν κλασικός χαζομπαμπάς έκανε χαμό στο μαιευτήριο αφού κέρασε όλους τους δημοσιογράφους γλυκά.

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», είπε η Χριστίνα Μπόμπα φανερά συγκινημένη στις πρώτες δηλώσεις ενώ ο Σάκης πρόσθεσε:

«Η σκηνή που είδα τη Χριστίνα να θηλάζει τις δίδυμες κόρες μας ήταν η πιο συγκινητική της ζωής μου».

Πλέον η Χριστίνα έχει ξεκινήσει να φτιάχνει την καθημερινότητά της στο σπίτι με τις μικρές και το πρωί της Τρίτης δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που φαίνονται οι μικρές να κοιμούνται στα καρεκλάκια τους και η Χριστίνα άβαφη να δηλώνει "εξουθενωμένη μητέρα".

Χριστίνα Μπόμπα δίδυμες