Η αποκάλυψη της Λίτσας Γιαγκούση για τον Τριαντάφυλλο: «Έχω συνεργαστεί μαζί του και...»

Η εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε σε νυχτερινό κέντρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Λίτσας Γιαγκούση για τον Τριαντάφυλλο: «Έχω συνεργαστεί μαζί του και...»

Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δύσκολες συνεργασίες της καριέρας της καθώς και εκείνη με τον Τριαντάφυλλο πριν πολλά χρόνια.

«Σε μια πρόβα τζενεράλε σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη όλα μου τα πράγματα από το καμαρίνι βρέθηκαν στη σκηνή. Με την οποία αργότερα γίναμε φίλες. Δίνω δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, όπως θέλω να δώσουν και σε μένα αν έχω κάνει κάποιο λάθος», είπε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η αποκάλυψη της Λίτσας Γιαγκούση για την συνεργασία της με τον Τριαντάφυλλο

«Έχω συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ένα παιδί αυθόρμητο, λίγο νευρικό και οξύθυμο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια, ολοκληρώνοντας «Έχω εισπράξει αδιαφορία από ανθρώπους που έχω βοηθήσει. Ούτε ένα «γεια, τι κάνεις;» στο τηλέφωνο». Μαζί με τον Ντάφυ να σημειώσουμε, είχε συνεργαστεί και ο Λευτέρης Πανταζής.

«Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση τη στιγμή που θα έβγαινα στην πίστα»

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα παραχώρησε συνέντευξη η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία μίλησε και για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο χώρο της.

«Μένω στα Βίλια, ασχολούμαι με τα σκυλιά μου, με το σπίτι μου, κάνω δουλειές, ότι κάνει μια νοικοκυρά. Θα ήθελα να έχω κάνει παιδί, αλλά από τη στιγμή που δεν έγινε, δεν το μετανιώνω. Δεν θα υιοθετούσα σήμερα ένα παιδί. Έχω υπάρξει μάρτυρας κακής συμπεριφοράς από συνάδελφό σε υφιστάμενό του, στον οποίο μπορούσε να το παίξει μάγκας. Έχω ακούσει άντρα συνάδελφο να χρησιμοποιεί εκφράσεις τις οποίες δεν μπορώ καν να τις σκεφτώ σε βάρος γυναίκας συναδέλφου», είπε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση.

«Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση τη στιγμή που θα έβγαινα στην πίστα, βγήκα και έτρεμα. Μετά από αυτό δεν συνεχίστηκε η συνεργασία μας. Υπήρξε γυναίκα συνάδελφός μου στη Θεσσαλονίκη που μου πέταξε τα πράγματά μου από το καμαρίνι στην πίστα. Τα μάζεψα, τσακώθηκα… Μετά βέβαια με τη συγκεκριμένη κοπέλα γίναμε φίλες. Δεν θα πήγαινα κριτής σε talent show, δεν είμαι πολύ τηλεοπτική. Μου είχαν προτείνει να πάω στο DWTS, αλλά δεν πήγα. Και για το YFSF είχα πρόταση», αποκάλυψε. Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η ταμίας του ΣΕΗ.