Η σπάνια φωτογραφία του Γιάννη Πάριου με τον γιο του, Μιχαήλ

Για ψάρεμα στην θάλασσα πατέρας και γιος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η σπάνια φωτογραφία του Γιάννη Πάριου με τον γιο του, Μιχαήλ

Στην Πάρο βρίσκονται όπως κάθε χρόνο ο Γιάννης Πάριος μαζί με τον γιους που απέκτησε από τον γάμο του με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη. Από το νησί λοιπόν ήρθε η σπάνια φωτογραφία με τον Μιχαήλ.

Η ηθοποιός, ζει επίσης εδώ και αρκετά χρόνια μόνιμα στην Πάρο όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Εκεί έκανε φέτος και το πρώτο του επιχειρηματικό βήμα ο μεγάλος γιος τoυς, Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Ο 27χρονος Μιχαήλ μετέτρεψε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο σε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στην Παροικιά.

Παρά λοιπόν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις πατέρας και γιος πάντα βρίσκουν χρόνο να περνούν μαζί χρόνο. Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες όπου τον βλέπουμε να ψαρεύει μαζί με τον πατέρα του.

Οι φωτογραφίες του Γιάννη Πάριου με το γιο του Μιχαήλ

Γιάννης Πάριος γιος ψάρεμα

φωτογραφία του Γιάννη Πάριου με τον γιο του Μιχαήλ

«Ο γιος μου με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα ντρέπομαι κι ότι δεν το αξίζω αυτό»

Ο Γιάννης Πάριος βρέθηκε καλεσμένος στο ART Week με την Λένα Αρώνη και μέσα σε όλα προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς για τον γιο του ενώ συγκίνησε και με την πράξη ανθρωπιάς που έκανε.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ αποκάλυψε και στο πως ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι στην Πάρο ο κεντρικό δρόμος θα πάρει το όνομά του.

«Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη. Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχθηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης.

Όλη αυτή παραλία στην Πάρο με ταμπέλες, λέγεται οδός Γιάννη Πάριου. Όταν μου το ανακοίνωσαν, όλοι είπαν ναι. Κάτω από το Γιάννης Πάριος, επειδή είχα την αίσθηση ότι εκεί περπατούσαν ο πατέρας μου με την μητέρα μου αγκαζέ, ζήτησα κι έβαλαν και το Βαρθακούρης. Ο γιος μου ο Μιχαήλ με ρώτησε πως νιώθεις και του είπα ντρέπομαι κι ότι δεν ξέρω αν το αξίζω αυτό.»