Ευτυχισμένες στιγμές για τον Γιώργο Τσαλίκη και την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου

Φωτογραφίες από την αποφοίτηση του γιου τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχισμένες στιγμές για τον Γιώργο Τσαλίκη και την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου

Μπορεί ο Γιώργος Τσαλίκης να περνάει μια σχετικά δύσκολη περίοδο, ωστόσο, οι υποχρεώσεις του δεν τον άφησαν να βρίσκεται μακριά από την αποφοίτηση του γιου του. Στο πλευρό του Βασίλη που έγινε 18 ετών βρίσκονται κάθε λεπτό οι γονείς του για να τον στηρίζουν.

Λίγες μέρες μετά το τέλος των Πανελλαδικών, στο σχολείο του, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τους τελειόφοιτους μαθητές και τις οικογένειές τους. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η Δώρα Δημητροπούλου, έκαναν αναρτήσεις για να του ευχηθούν.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου

«Δυο χαρούμενοι και συγκινημένοι γονείς και ένας απόφοιτος Λυκείου! Βασίλη μου είμαι περήφανος για σένα, για τον αγώνα σου και την καλή σου τη ψυχή! Είμαι ΠΑΝΤΑ δίπλα σου! Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας παιδιά!», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ενώ, η Δώρα Παναγιωτοπούλου: «Πότε πέρασες το κατώφλι του σχολείου ένα μικρό παιδάκι που με το ζόρι σήκωνες τη σχολική σου τσάντα, σε κοίταζα με αγάπη και ανησυχία και δάκρυζα από συγκίνηση, και πότε ήρθε η στιγμή που πάλι κλαίγοντας σε καμάρωσα στην αποφοίτηση σου να τελειώνεις το Λύκειο και να ανοίγεις τα φτερά σου για σπουδές δεν το κατάλαβα...Καλή σταδιοδρομία παλικάρι μου, πάρε την Παναγία από το χέρι προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα... Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου να σε αγαπάμε, να σε στηρίζουμε και να σε καμαρώνουμε ! Μπράβο σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους γονείς και στους καθηγητές».

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς «άδειασε» τον Γιώργο Τσαλίκη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε έκανε ο Δημήτρης Κεχαγιάς ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο κύκλο του Big Brother καθώς και στην εμφάνιση που έκανε στη Μύκονο μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Τσαλίκη τονίζοντας πως δεν έχει σε εκτίμηση τον τραγουδιστή.

«Γενικά ο τρόπος που σχολίαζε το παιχνίδι δε μου άρεσε καθόλου, δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση προσωπικά γιατί έχω δει πως μιλούσε και για μένα και δε μου άρεσε καθόλου όλο αυτό. Ήταν λίγο επικριτικός και εριστικός χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.