Χρύσα Μιχαλοπούλου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Να βρείτε κάποιον να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, με την δεύτερη να δημοσιεύει για πρώτη φορά κοινή τους φωτογραφία.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef είναι εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση με την γνωστή ηθοποιό, ωστόσο προσπαθούν να κρατούν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει» είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες η Χρύσα.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένη της, στην λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Να βρείτε κάποιον να... Κλπ κλπ».

Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου στην πρώτη επίσημη εμφάνιση

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του αφού από τη μία το MasterChef σημείωσε τεράστια επιτυχία κι από την άλλη η προσωπική του ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ο αγαπημένος σεφ έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της ηθοποιού, Χρύσας Μιχαλοπούλου. Το ζευγάρι προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο δύσκολο!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η Χρύσα είναι μόλις 23 ετών και έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, συμμετέχοντας στη δημοφιλή σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε την Ζωρζέτ. Η όμορφη ηθοποιός έχει φοιτήσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα, ενώ δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η παράσταση Φεγγάρι από χαρτί. Επίσης έχει παίξει και στη σειρά Επιστροφή το 2018 και στο σήριαλ Αρένα το 2017.

«Είμαι 23 χρονών. Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός σε μια νύχτα. Είχαμε δώσει πανελλήνιες και δεν είχα γράψει καλά. Δε θυμάμαι που περνούσα καν. Μου είπε η κολλητή μου να πάμε να δώσουμε εξετάσεις σε σχολή υποκριτικής. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στις Μάγισσες της Σμύρνης. Ήμουν 6-7 χρονών. Δε θυμάμαι τι ρόλο έκανα» είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Το προτέρημά μου είναι η αυτοπεποίθησή μου. Το ελάττωμά μου είναι το γεγονός ότι υπεραναλύω. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Purple Rain και το αγαπημένο μου βιβλίο «Οι δούλες» είχε αποκαλύψει επίσης σε άλλη της συνέντευξη.