Ο γιος της Αννίτας Πάνια έγινε τραγουδιστής - Λέει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τραγούδια

Το έχουμε ακούσει όλοι αλλά δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο γιος της Αννίτας Πάνια έγινε τραγουδιστής - Λέει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τραγούδια

Ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα δεν θυμίζει σε τίποτα το μικρό παιδάκι που έχουμε δει στις παπαρατσικές φωτογραφίες. Πλέον είναι 13 χρονών, έχει το δικό του κανάλι στο Youtube και ήδη έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, αφού έγραψε και ερμήνευσε το δικό του τραγούδι.

Το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα από τον προηγούμενο μήνα, έχει κυκλοφορήσει και έχει γίνει viral ένα τραγούδι με τίτλο "Κολυμπάω και γ@μάω". Μάλιστα, στο Tik Tok, μετράει χιλιάδες likes και προβολές, με πολλούς χρήστες να το χρησιμοποιούν στα βίντεο που δημιουργούν.

Πολλοί ωστόσο δεν γνώριζαν πως το τραγούδι αυτό το λέει.... ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα. Από πολύ μικρή ηλικία ο 13χρονος σήμερα Ανδρέας πήγαινε με τον μπαμπά του σε συναυλίες, ενώ έχουν πραγματοποιήσει αρκετές και μαζί, με τον νεαρό να παίζει ντραμς.

Έχοντας λοιπόν λάβει αρκετές γνώσεις από τον πατέρα του, αποφάσισε να γράψει και να πει αυτό το τραγούδι, χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως θα γίνει viral! Μπορεί να έχει συγκεντρώσει και πολλές αρνητικές κριτικές, αφού ένα ανήλικο παιδί μιλάει με άσχημες λέξεις, όμως με την επιτυχία που έχει δει, λογικά δεν θα τον έχει νοιάξει πολύ! Το μόνο σίγουρο είναι πως σε λίγα χρόνια θα απασχολήσει πολύ τη μουσική βιομηχανία!

Αυτό είναι το τραγούδι που λέει ο Ανδρέας Καρβέλας και έχει γίνει viral

Να σημειώσουμε πως η Αννίτα Πάνια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ προτιμά να μην μιλάει για το γιο της, θέλοντας να τον προστατεύσει από τα media. Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η παρουσιάστρια τον Μάρτιο του 2020 και είχε ρωτηθεί για τον Ανδρέα, είχε αναφέρει «Ο Αντρέας είναι ο Αντρέας κι εγώ είμαι η Αννίτα. Και ο Αντρέας δεν πολυγουστάρει να ξέρει ο κόσμος τι αισθάνεται αυτός. Οπότε, να πούμε τίποτα άλλο».