Μαρία Ιωαννίδου: «Μήνυσα τη Google γιατί προσθέτουν χρόνια στην ηλικία μου»

«Μου έχουν στερήσει ρόλους λόγω ηλικίας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ιωαννίδου: «Μήνυσα τη Google γιατί προσθέτουν χρόνια στην ηλικία μου»

Το πρωί της Πέμπτης, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην ηλικία της.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε επίσης για τους ρόλους που έχει στερηθεί ενώ δήλωσε πως έκανε μήνυση στη Google, καθώς της πρσθέτουν χρόνια ηλικίας, ενώ πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στην Φάρμα.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως έγινε χειμερινή κολυμβήτρια όταν ο Κώστας Βουτσάς δεν της έδωσε ρόλο που της είχε τάξει, όμως την είδε σε παράστασή της και κατάλαβε ότι την είχε αδικήσει και της ζήτησε συγγνώμη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με τον Λάκη Γαβαλά - «Τέρμα τα ούφο!»

Στα μαχαίρια φαίνεται πως είναι η Μαρία Ιωαννίδου και ο Λάκης Γαβαλάς, λόγω της θεατρικής παράστασης "Το κλουβί με τις τρελές" που έχει περάσει από 40 κύματα.

Η ηθοποιός, μίλησε στο Πρωινό, ξεσπώντας: «Είμαι δυστυχής γιατί τελείωσε η περιοδεία για το Κλουβί με τις Τρελές. Βατερλό. Μας τελείωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Έχω τραυματική εμπειρία, ήμουν με ψυχολόγο πριν μια εβδομάδα. Το να έρχεσαι σε μία δουλειά, όπως ήρθε ο Λάκης Γαβαλάς, να συμφωνείς με τον παραγωγό, να ξεκινάς πρόβες και να παίρνει την επόμενη μέρα τηλέφωνο και να λέει ότι έχει και κάποιες άλλες δουλειές και οι ημερομηνίες δεν συμπίπτουν… Ακυρώνει ένα θίασο;

Θίασο με ανθρώπους που θέλανε να φάνε, που έχουν ένα χρόνο να δουλέψουν. Δεν σεβάστηκε εμένα που έχω ιστορία στο θέατρο. Που τον στήριξα όταν τον έβριζαν όλοι και έλεγαν τι τον πήρατε; Τέρμα τα ούφο! Σπουδάζουμε τη δουλειά αυτή! Αρρωσταίνω αν μιλήσω για τον Λάκη. Ο ψυχολόγος μου είπε να μην αναφερθώ ξανά σε αυτό το όνομα», είπε.