Αγγελική: Ανατριχιάζει η σκηνή που η Αθηνά σκοτώνει το γιο της, Δημήτρη

Σόκαρε τους τηλεθεατές το μεγάλο φινάλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Ανατριχιάζει η σκηνή που η Αθηνά σκοτώνει το γιο της, Δημήτρη

Χθες οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τελευταίο και δραματικό επεισόδιο της σειράς Αγγελική, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ήδη οι ιθύνοντες είχαν ανακοινώνει πως το μεγάλο φινάλε θα ήταν ανατρεπτικό. Η δικαίωση ήρθε, όμως το τέλος των "κακών" της υπόθεσης ήταν τραγικό.

Λίγα λεπτά πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, είδαμε τον Δημήτρη να τραυματίζει σοβαρά τον αδερφό του Νικόλα, σε μια προσπάθεια να σκοτώσει την Αγγελική. Ο δεύτερος στη συνέχεια μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης λοιπόν, αφού δεν πέτυχε αυτό που ήθελε παίρνει την μητέρα του Αθηνά με σκοπό να φύγουν πριν τους πιάσει η αστυνομία. Ωστόσο, η μοίρα του επιφύλασσε άλλο τέλος. Η ίδια του η μάνα του αφαίρεσε τη ζωή, πυροβολώντας τον στο κεφάλι. «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ εμείς οι δύο, έλα στην αγκαλιά μου ψυχή μου όπως όταν ήσουν μικρούλης», του είπε πριν τον σκοτώσει.

Η ανατροπή όμως έγινε όταν παρόλο που η Αθηνά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, τελικά έζησε και βρέθηκε υπό την φροντίδα της Αγγελικής και του Στέφανου.

Απόσπασμα από τον θάνατο του Δημήτρη στο φινάλε της Αγγελικής

Ενώ, το δικό του "αντίο" στη σειρά είπε και ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο τηλεοπτικός Παύλος, ο οποίος βρήκε και αυτός το τέλος που του άξιζε.

Το «αντίο» της τηλεοπτικής Αθηνάς στην «Αγγελική»

Συγκλονιστικό ήταν το τέλος της δραματικής σειράς του Alpha, Αγγελική, και έτσι η Φιλαρέτη Κομνηνού προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς το οποίο μάλιστα είναι αρκετά ανατριχιαστικό.

Λίγες ώρες λοιπόν πριν το μεγάλο φινάλε, η Φιλαρέτη Κομνηνού, θέλησε να αποχαιρετήσει την «Αγγελική», δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, βλέπουμε την ίδια με τους τέσσερις τηλεοπτικούς της γιους, τον Ιωάννη Παπαζήση, τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τον Δημήτρη Βλάχο και τον Αλέξανδρο Πέρρο. Στην λεζάντα έγραψε: «The end (το τέλος).

Φιλαρέτη Κομνηνού ανάρτηση