Μάρκος Σεφερλής: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Γιώργου Λαμπάτου

Βγήκε η δικαστική απόφαση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάρκος Σεφερλής: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Γιώργου Λαμπάτου

Ο Γιώργος Λαμπάτος πριν από λίγους μήνες έκανε μια δημόσια καταγγελία αναφερόμενος σε περιστατικό με τον Μάρκο Σεφερλή. Για την ακρίβεια ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά «Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και οι σφαλιάρες αυτές ήταν αληθινές».

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση Λαμπάτου - Σεφερλή

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, με τον Γιώργο Λαμπάτο να μην παρευρίσκεται, καθώς -όπως λέει- ποτέ δεν έλαβε την κλήση.

Για την ακρίβεια, δεν περίμενε ποτέ πως ένα παράπονο που εξέφρασε δημόσια θα ενοχλούσε τόσο τον πρώην συνεργάτη του, ενώ δηλώνει ότι δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει τον Μάρκο Σεφερλή, αφού το εισόδημα του δεν ξεπερνά τις 3.000 ευρώ ετησίως. «Καταδικάστηκα ερήμην σε ένα δικαστήριο για το οποίο εγώ δεν έλαβα ποτέ καμία κλήτευση, γιατί η κλήση είχε πάει σε μια παλιά διεύθυνση κατοικίας μου.

«Καταδικάστηκα ερήμην σε ένα δικαστήριο για το οποίο εγώ δεν έλαβα ποτέ καμία κλήτευση, γιατί η κλήση είχε πάει σε μια παλιά διεύθυνση κατοικίας μου.

Μάρκος Σεφερλής Γιώργος Λαμπάτος

Εγώ έμαθα πως είχα καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση στον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής, όπου έδινα εκείνη την ώρα συνέντευξη. Για τη συνέντευξη αυτή μάλιστα έλαβα και δεύτερη μήνυση, η οποία θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο. Την κλήση αυτή την έλαβα στην καινούργια μου διεύθυνση και θα παρευρεθώ κανονικά, ώστε να πω κι εγώ τη δική μου αλήθεια, μιας και την πρώτη φορά δεν ήμουν εκεί να την εκφράσω», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό που ξεκαθαρίζει για ακόμη μια φορά, είναι πως εξέφρασε απλώς ένα παράπονο από τη συνεργασία τους. «Εγώ ποτέ δεν έκανα κάποια μήνυση κατά του Μάρκου Σεφερλή, ούτε ζήτησα ποτέ την τιμωρία του. Εξέφρασα ένα παράπονο που είχα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας στην παράσταση που παίζαμε στο θέατρο Μίνωα. Γι' αυτό και δεν μπορώ να κατανοήσω την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Είμαι ένας άνθρωπος που αυτή την στιγμή προσπαθώ να επιβιώσω με τη βοήθεια των επιδομάτων του κράτους, με αποτέλεσμα να τα βγάζω δύσκολα πέρα», αναφέρει. Ενώ, συμπληρώνει: «Το εισόδημα μου δεν ξεπερνά τα 3 χιλ. ευρώ τον χρόνο, γι' αυτό και το κατασχετήριο που έλαβα χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα, έσκασε σαν "κεραυνός" στο κεφάλι μου.

Δυστυχώς έχω έρθει σε μια δύσκολη κατάσταση την ώρα που προσπαθώ να ζήσω, να επιβιώσω με τα 534 ευρώ του κράτους, τα οποία θα σταματήσω να τα παίρνω από τον επόμενο μήνα, όταν το ενοίκιο μου ανέρχεται στα 150 ευρώ. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από την ιστορία αυτή και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Το σίγουρο είναι πως θα ψάξω να βρω τον Μάρκο να μιλήσουμε και να του εξηγήσω».

Η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου

Ο Γιώργος Λαμπάτος άρχισε την καριέρα του ως μουσικός σε παιδικές παραστάσεις, αλλά γρήγορα πέρασε στο εμπορικό θέατρο και στην τηλεόραση, από όπου έγινε δημοφιλής στο ελληνικό κοινό μέσα από συνεργασίες του με καταξιωμένους του χώρου καλλιτέχνες όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Στάθης Κακκαβάς κ.α.

Τελείωσε την Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, και το 1989 πήρε τον πρώτο ρόλου το στη σειρά «Το συνεργείο» και τρία χρόνια αργότερα έπαιξε στα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», «13ο κιβώτιο» και «Χάι Ροκ», που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο σε ηλικία μόλις 24 ετών.
Η επόμενη επιτυχία του ήρθε το 1994 με το «Λαβ σόρρυ» και ακολούθησαν οι (μεμονωμένες) συμμετοχές του στα σίριαλ «Τζιν και Τσέρρυ», «Κωνσταντίνου και Ελένης». Το 2004 εμφανίστηκε στην κωμωδία «Μη μασάς το παραμύθι», ενώ το 2008 έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο δωμάτιο».

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής έχει πάρει μέρος σε πέντε βιντεοταινίες, αντίστοιχες τηλεοπτικές θεατρικές παραστάσεις, ενώ σταθμοί στην καριέρα του ήταν το «Ρεμπέτικο» και «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας» στο Εθνικό Θέατρο. Στα χρόνια της καριέρας του συνεργάστηκε σε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, όπως τα «Ελλάς κατόπιν αορτής» με τον Λάκη Λαζόπουλο, «Το αταίριαστο ζευγάρι», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Κατά λάθος αστυνομικός», «Ο Ηλίας του 16ου» με τον Μάρκο Σεφερλή, «Πες τα όλα», «Ο μαμάκιας» και τελευταία στην επιθεώρηση «Οικογένεια ΣΟΪ-ΜΠΛΕ», ενώ κινηματογραφικά το 2014 κέρδισε σημαντικές κριτικές για την ερμηνεία του στην ταινία «Η κούκλα» του Αντώνη Μανδρανή ενώ επίσης έχει συμμετάσχει και σε αρκετές τηλεοπτικές διαφημίσεις.