Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου - "Ένιωσα ένα ελαφρύ..."

Έδειξε στον αέρα του Happy Day το σημάδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου -

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης για τους εμβολιασμένους, αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής στον αέρα του Happy Day πως υπεβλήθη στην δεύτερη δόση του Pfizer.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας για το εμβόλιο

«Μέσα σε αυτήν τη ζέστη έκανα και το δεύτερο τσίμπι – τσίμπι. Έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Ήμουν στο εμβολιαστικό κέντρο Ζωγράφου και όλοι ήταν άψογοι. Πολύ γρήγορη η διαδικασία. Είχε πλάκα γιατί εκεί που περιμέναμε, ήταν και μια κυρία μεγαλύτερης ηλικίας. Και είχε κάνει την πρώτη δόση και είχε μεγάλο άγχος και μας ρωτούσε “τι μας είπε η νοσηλεύτρια”, “πώς ήμασταν;” Και της είπα “μην ανησυχείτε. Όλα καλά πήγαν”».

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από 20 περίπου ημέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το εμβόλιο που έκανε ήταν αυτό της Pfizer.

«Έκανα το εμβόλιο χθες. Δεν το έχω ανεβάσει ακόμη στα social media. Είχα λίγο άγχος. Δεν ήμουν από αυτούς που έλεγα να πάω να εμβολιαστώ και να βρω την ελευθερία μου. Ήθελα, ακούω τους επιστήμονες, αλλά ως άνθρωπος είχα και μια δεύτερη σκέψη και μια αμφιβολία. Αλλά το έκανα και νιώθω καλά και χάρηκα τελικά.

Ένιωσα ένα ελαφρύ μούδιασμα για λίγα λεπτά από το τσίμπημα μέχρι τα δάχτυλα. Αλλά σαν να έχει μείνει πολύ ώρα το χέρι ακίνητο. Έκανα το Pfizer. Βγήκε μια νοσηλεύτρια, της είπα τικ ένιωσα και μου είπε πως είναι στο πλαίσιο του φυσιολογικού και μετά από πέντε λεπτά όλα καλά. Δεν ένιωθα τίποτα» είχε πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την πρώτη δόση.

Το email που στέλνει ο ALPHA στους εργαζομένους του για το εμβόλιο

«Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, εκτός του κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι, ευθύνονται και έναντι των άλλων συναδέλφων».

Και τους προτρέπει πως «όσοι δεν έχετε προγραμματισμένα ραντεβού, θα πρέπει να προχωρήσετε άμεσα».

Και καταλήγει: «Η εταιρεία έχει την υποχρέωση να προστατεύσει την υγεία των εργαζομένων/συνεργατών. Ως εκ τούτου από 1η Σεπτεμβρίου 2021 θα εξαντλήσει τα περιθώρια που παρέχει η νομοθεσία για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. Επισημαίνουμε τέλος ότι η εταιρεία δεν προτίθεται να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα για τους αδικαιολόγητα μη εμβολιασμένους υπαλλήλους/συνεργάτες».