Κατερίνα Καινούργιου: «Την προηγούμενη εβδομάδα που μπήκα στο νοσοκομείο, η Φαίη μου έστειλε...»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας στην τελευταία της εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Την προηγούμενη εβδομάδα που μπήκα στο νοσοκομείο, η Φαίη μου έστειλε...»

Φινάλε κάνει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της με την εκπομπή Ευτυχείτε. Η παρουσιάστρια που είναι συγκινημένη από την έναρξη, θέλησε να κάνει μια αναφορά στην Φαίη Σκορδά, αποκαλύπτοντας το μήνυμα που της είχε στείλει όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Ξεκαθάρισε συγκεκριμένα, πως μπορεί σε τηλεθέαση να λένε ποιος ήρθε πρώτος και ποιος δεύτερος, ωστόσο δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο τηλεοπτικό πεδίο.

Αυτό το μήνυμα έστειλε η Φαίη Σκορδά στην Κατερίνα Καινούργιου

«Να πω και κάτι που με συγκίνησε... Την προηγούμενη εβδομάδα, που είχα το περιστατικό με την υγεία μου, που μπήκα στο νοσοκομείο, η Φαίη μου έστειλε μήνυμα, που έλεγε “Περαστικά, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου”. Δηλαδή μπορεί να λες ποια είναι πρώτη, ποια είναι δεύτερη, έτσι είναι τα πράγματα... Προσωπικά όμως δεν έχει τίποτα κανείς με τον άλλο και ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα για τους ανθρώπους που είναι απέναντι», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου στο πλατό του Ευτυχείτε μετά την νοσηλεία στο νοσοκομείο

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας , η παρουσιάστρια ήταν ξανά στην θέση της και θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα για όλα αυτά που της συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

«Ευχαριστώ πολύ για την Παρασκευή, συγγνώμη αν σας αναστάτωσα. Δύσπνοια, έντονοι πονοκέφαλοι. Ήταν η δεύτερη φορά που το έπαθα μέσα σε ένα τρίμηνο, οπότε έπρεπε να πάω να κάνω κάποιες προληπτικές εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά και αυτό που είπα στο Instagram το εννοώ “Μην πιέζεστε, μην αγχώνεστε και το πιο σημαντικό να προσέχετε τους εαυτούς σας”. Ήμουν λίγο στο νοσοκομείο και έκανα ζάπινγκ και ήμουν λίγο μεταξύ ύπνου και ξύπνια γιατί πήγα να κάνω κάτι εξετάσεις και με είχαν σε καταστολή και ήσασταν ωραίοι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια δέχτηκε ένα δώρο έκπληξη από τους συνεργάτες της για την επάνοδό της.